MOTORHEAD отново прекъснаха свой концерт заради здравето на Lemmy Kilmister

28 авг 2015, 08:23 ч. 2776 / 6 4
пред./следв.

   Не за първи път в последните няколко години британските рок ветерани MOTORHEAD са били принудени да прекратят свой концерт заради здравословни проблеми на фронтмена Lemmy Kilmister. Сега това се е случило на 27 август по време на шоуто на групата в Солт Лейк Сити, САЩ. Бандата е прекъснала концерта си след четвъртата песен, като, според свидетели на случката, Lemmy се е оплаквал от затруднено дишане и остра болка в гърба.

   През миналия декември мистър Kilmister навърши 69 години. Преди това MOTORHEAD отмениха цяло турне заради здравето на фронтмена, а на изданието на фестивала "Wacken Open Air" през 2013-а изпълнението им бе прекратено, а Lemmy откаран в болница.

 

  По-рано днес MOTORHEAD публикуваха изявление, в което се извиняват на феновете в Солт Лейк Сити и твърдят, че проблемите с дишането на вокалиста им са породени от голямата надморска височина.

 



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Lem 28.08.2015 17:20:33 отговори + 3 1
Важното е че албума кърти ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

brawo 28.08.2015 15:55:13 отговори + 1 2
много бързо го преведохте от блабермаута! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Никой 28.08.2015 11:33:42 отговори + 7 1
Тази година ги гледах на Rock Am Ring. Леми хич не ми звучеше добре. Едвам говореше, да не говорим за пеене и имах чувство, че се мъчи през цялото време. Жалка картинка, но за съжаление, това е старостта. Все пак, шапка му свалям, че продължава да прави концерти. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Леми 28.08.2015 09:03:10 отговори + 0 0
Миналогодишното си беше ок. По-миналогодишното спряха. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".