Накъде отива светът? Плашат сомалийски пирати с песни на Бритни Спиърс

28 окт 2013, 16:10 ч. 848 / 5 6
пред./следв.
Макар и задочно, поп звездата Бритни Спиърс намери начин да отвърне на "удара" на CHILDREN OF BODOM, които направиха официален неин кавър. Певицата е успяла да завладее една територия, която традиционно е подвластна на метъла и, в краен случай, на Рихард Вагнер (не че в неговите творби няма метъл). А именно - използването на музика в бойни или близки до тях условия. През първата Война в залива американските хеликоптери атакуваха иракските позиции под звуците на "War Ensemble" на могъщите SLAYER. По-късно употребата на песни на METALLICA за мъчения на затворници-терористи от Армията на САЩ предизвика скандал. А сега се оказва, че търговски кораби, преминаващи през Аденския залив, където пиратите от Сомалия са сериозен проблем от години, плашат морските разбойници не с друго, а с хитовете на Бритни Спиърс. Според морския офицер Rachel Owens, най-добър ефект имат парчетата "Oops! I Did It Again" и "...Baby One More Time". Пиратите стоели далеч от плавателни съдове, които ги стресират с тези песни. Накъде отива светът?!?...
britney spears

още за:

Britney Spears
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Варна 29.10.2013 08:36:59 отговори + 0 0
То си е за плашене... Такива мега-хитове направо! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Делон 28.10.2013 20:27:20 отговори + 0 0
Що бе,такива blagi хитове!Ха-хаааааа Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

HYPOHEAD 28.10.2013 16:58:22 отговори + 0 0
Мисля, че пиратите не са уплашени, а просто погнусени - " Ужас, дали изобщо искаме да вземем каквото и да е, от тия западни дебили, щом се радват на такава помия..."

Съгласен
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

popfolk_headbanger 28.10.2013 16:56:45 отговори + 0 0
Мисля, че пиратите не са уплашени, а просто погнусени - " Ужас, дали изобщо искаме да вземем каквото и да е, от тия западни дебили, щом се радват на такава помия..." Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Донка Казиска 28.10.2013 16:51:32 отговори + 0 0
Ехххх, га бях млада и аз бях такава сладуранка. Как ме резгаха кочовете, а сега... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 28.10.2013 16:42:48 отговори + 0 0
То при такива първобитници и детски песнички, изпълнявани от детски хор ще свършат работа. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".