NANOWAR OF STEEL с песен и видео за Санремо

3 мар 2021, 08:19 ч. 644 / 3 4
пред./следв.

   През миналия месец италианските пародийни екс-метъли NANOWAR OF STEEL анонсираха, че правят голяма промяна на стила си. Квинтетът се насочва към "емоционална поп музика".

   Първата нова музика от групата бе прочувствената балада "Formia". Сега бандата представя композиция и видеоклип, с които има намерение да участва на легендарния италиански фестивал в Санремо. Песента се казва "Biancodolce". По-долу може да гледате онлайн и официалния клип към нея:

 

 

още за:

Nanowar Of Steel


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Сокол 3.03.2021 10:18:47 отговори + 2 0
Biancodolce - т.е. Бяло сладко. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ariel 3.03.2021 09:47:52 отговори + 4 0
С кого да ги сравня... дали с ГЛАСОВЕТЕ-Ricardo Fogli, Gianni Morandi, Massimo Ranieri или с Бога- Адриано Челентано... Con Tanto Amore-,,24 000 Baci,,! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ariel 3.03.2021 14:27:05 + 2 0
Хубава новина за 1- ви април... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Металист 3.03.2021 09:22:51 отговори + 15 1
Докато не участват в "Златният Орфей" все едно нищо не са постигнали в живота. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".