NANOWAR OF STEEL ви учат на "изкуството" на данъчните измами с ново видео

5 авг 2021, 08:11 ч. 683 / 14 0
пред./следв.

   Някога чудели ли сте се как да не плащате данъци и това да ви се размине? Имате късмет. NANOWAR OF STEEL са тук, за да ви научат на "изкуството" на данъчните измами.

   Нужните знания ще намерите във видеоклипа "Sulle Aliquote della Liberta" (On the Tax Rates of Freedom). Разбира се - всичко това е съобразено с италианската действителност и закони. Не пробвайте да направите това "вкъщи"! Особено, ако не сте в Италия. От бандата коментират, че избягването на данъци е нещо като национален спорт на Апенините.

 

 

още за:

Nanowar Of Steel


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".