Направете виртуална обиколка сред колекцията от китари на David Gilmour

19 юни 2019, 11:05 ч. 1190 / 5 1
пред./следв.

   Легендарният фронтмен на PINK FLOYD David Gilmour ще направи търг, на който ще бъдат предложени за продажба над 120 китари от колекцията на музиканта, включително легендарният черен "Фендър Стратокастър", известен като "The Black Strat".

   Аукционът ще се проведе от къща "Кристис" в Ню Йорк утре, 20 юни. Едва ли всички инструменти ще бъдат купени от един и същ човек, така че след края на търга колекцията на практика ще престане да съществува. 

   На официалния уебсайт на "Кристис" може да разгледате всички китари чрез виртуална обиколка. За целта посетете този адрес.

 

още за:

David Gilmour


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Мастъра 19.06.2019 18:22:27 отговори + 3 0
Велик китарист е Гилмор!!! Въпреки, че самия той в интервюта и изказвания като че ли малко се подценява (може би от излишна скромност), в моята лична класация е сред Топ 10 на рок- китаристите за всички времена. Просто специфичния, леко "стържещ" звук от китарата му никога не може да бъде сбъркан. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".