NAZARETH ще свирят на русенския "Green Rock Fest" на 13 септември

28 май 2015, 08:43 ч. 1064 / 6 4
пред./следв.

   Организаторите на русенския "Green Rock Fest" разпространиха следното съобщение:

Легендарната група NAZARETH ще изнесе запомнящ се концерт на 13 септември 2015 г. в Арена Русе в рамките на традиционния фестивал "Green Rock Fest Ruse 2015".
Бандата пристига в класически състав с най-новото си шоу и водена от новото лице, рокаджията Carl Sentance, известен на световната рок сцена и с проектите си "Don Airey & Friends" и "The Classic Rock Show".

Вълнуващото музикално преживяване ще бъде специален подарък от Община Русе и Общинска фондация "Русе-град на свободния дух" за всички рок фенове.

Информация за получаването на безплатните билети за събитието ще бъде обявена допълнително на сайтовете на Green Rock Fest Ruse 2015 и Арена Русе.

Nazareth е Шотландска хард рок група, създадена през 1968 г., която още в началото на 70-те години, успява да наложи големите си хитове на територията на Великобритания и да спечели сърцата на голяма международна аудитория.
Преместването на групата в Лондон отваря вратите към световната сцена и от тогава до днес бандата е един от най-високите върхове в класическата и съвременната рок музика.
Nazareth ще излязат на сцената на "Green Rock Fest Ruse 2015" в Арена Русе в 21:00 часа.

Програмата на фестивала ще започне в 17:00 часа, като подгряващите групи ще бъдат обявени допълнително.
Събитието се осъществява с финансовата подкрепа на Община Русе, Общинска фондация "Русе-град на свободния дух", ВН-социален проект на Еконт, частни спонсори и любезното домакинство на Арена Русе.

 



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Иван 29.05.2015 16:32:11 отговори + 2 0
Това за класическия състав беше голяма глупост. Сега поне да обяснят и това за безплатните билети какво имат предвид и сме там. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Грийн Уейф 28.05.2015 13:30:25 отговори + 0 3
Нека Нова генерация да ги подгрява! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Китов 28.05.2015 12:32:28 отговори + 5 0
Само басистът е от класическия състав. И го няма еблемата - гласът на Дан МакКафърти. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Разбирач 28.05.2015 08:57:16 отговори + 17 0
Хахахахахахаха, що за безумица е това изречение: "Бандата пристига в КЛАСИЧЕСКИ СЪСТАВ с най-новото си шоу и водена от НОВОТО ЛИЦЕ, рокаджията Carl Sentance"



И децата знаят: няма Dan - няма Nazareth!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".