NEGURA BUNGET представят кратък филм за предстоящия си албум

1 сеп 2016, 00:11 ч. 565 / 9 1
пред./следв.

   NEGURA BUNGET ще издадат новия студиен албум - втора част от т. нар. "Трансилванска трилогия", на 20 септември чрез "Prophecy Productions". Той ще се казва "ZI" и ще развие темата за традициите и практиките на населението на Трансилвания. Сега бандата представя кратък филм (може да го гледате по-долу) за предстоящата си творба, който включва откъси от всички парчета.  

 

 

още за:

Negura Bunget


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Син език 1.09.2016 08:22:20 отговори + 8 1
Фантастична банда !!! Много любими ... Щастлив съм , че ги познавам . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".