Непоказваният последен клип на THE PRODIGY е сниман в България

3 апр 2020, 09:17 ч. 3031 / 5 1
пред./следв.

   Малко преди смъртта на фронтмена на THE PRODIGY Keith Flint през март 2019 г., в България е бил заснет видеоклип към песента от последния албум на групата "No Tourists""We Live Forever", съобщава Dnes.bg.

   Историята разказват Магдалена Сталева, Иван Москов и Нино Стоянов, които са работили по видеото, пред БНР. PRODIGY са възложили проекта на испанска компания, която по това време е снимала реклама у нас, и е решила, че страната ни е подходяща и за продукцията на бандата. Снимките са правени в изоставена обществена баня в кв. "Овча Купел", стара бензиностанция, черен път и блокове в кв. "Дружба".

   Сюжетът на видеото разказва за малки деца от ромски произход, които се оказват столетни вампири, ръководещи международен канал в Източна Европа за трафик на хора, от които пият кръв. Идеята е била на лидера на THE PRODIGY Liam Howlett, който е голям фен на хорър филмите. В клипа не участват директно музиканти от групата, но смъртта на Flint отлага пускането му. Все още не се знае дали видеото ще бъде показано някога.

  THE PRODIGY имат четири гостувания в България - през 1999-а в София, 2010-а и 2012-а на фестивала "Spirit of Burgas" и още веднъж в Бургас - на "Summer Chaos Festival 2016".

 

KEITH FLINT

още за:

The Prodigy


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


!!! 3.04.2020 20:18:02 отговори + 9 0
Без да искат са уцелили сюжета, направо реализъм се е получил - циганета-вампири-каналджии.

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".