Nick Menza: "Беше ми предложена много нечестна сделка, за да се върна в MEGADETH"

7 апр 2015, 08:01 ч. 1322 / 6 12
пред./следв.

   Бившият барабанист на MEGADETH Nick Menza разпространи следното съобщение:

Към моите фенове - съжалявам, че разочаровах всички от вас, които питаха и се надяваха, че Marty Friedman и аз ще се съберем с Dave Mustaine и David Ellefson, за да съживим класическия състав от "Rust In Peace".

Аз бях развълнуван и напълно готов да се върна в MEGADETH. Отидох в дома/студиото на Dave в Сан Диего миналия декември и свирихме заедно цял уикенд и беше много яко. Веднага се почувствахме на място и си паснахме музикално. 

Имахме страхотна химия. Беше вълшебно! И, да, това съм аз - "мистериозният" барабанист, чието лице е скрито във видеата в "YouTube", пуснати от Justis Mustaine.

Няколко седмици по-късно всички се събрахме заедно със стария си мениджър Ron Laffitte за вечеря в ресторант "Anaheim White House" по време на NAMM. Беше страхотно да видя Ron и Marty. Говорихме за планове за нов албум и турне и аз дадох да се разбере, че бих се върнал и че това е приоритет за мен. Бях надъхан и стигнах дотам, че дори записах барабаните на пет нови песни на MEGADETH, които Dave ми изпрати.

Когато се прибрах и дойде време да седнем и уговорим писмено условията, ми бе предложена много нечестна сделка, което беше много неправилно. Те не мислеха, че аз имам някакъв принос към бандата. Dave блокира имейлите ми, смени телефонния си номер и след това, изведнъж, Ron Laffitte бе уволнен като мениджър на групата. Това е една от любимите ми банди, която е съществена част от моя живот и постижения, а бях отхвърлен да чакам честна сделка.

Наистина съм шокиран от начина, по който тази група прави бизнес.

Бандата е група хора, които се уважават взаимно, между които има чувства на лоялност, приятелство и, преди всичко - чест и доверие.

Аз не съм марионетка, почтен съм, честен и лоялен. Такъв съм аз!

Има още много от тази история и сега мога да добавя последната глава от книгата ми "Nick Menza Megalife: Countdown To Resurrection" от J. Marshall Craig.

Въпреки мрачната последна глава, искрено желая на MEGADETH здраве, щастие и късмет в бъдещите им планове. Що се отнася до мен, аз ще продължа с нова банда с други бивши членове на 'DETH [James LoMenzo и Chris Poland], както и с няколко музиканти, които са изненада, плюс продуцент.

 

nick menza

още за:

MegadethNick Menza


Коментари   (12)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


някой 7.04.2015 12:15:52 отговори + 12 5
дейв Мъстията...без коментар Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ushikawa 7.04.2015 14:17:38 + 12 3
Писмото до феновете има вид на част от сценарий на турски сериал, но факт е, че Дейв Мъстейн Банд, едноличен търговец, в кратък професионален вариант - Мегадет, е един голям капут! Колко ли бивши членове на Мегадет биха му сритали задника?!?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сокол 7.04.2015 11:12:49 отговори + 14 3
Групата е Мъстейн, всички други са наемни работници. Какви честни сделки, равноправие и ала-бала? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Орел 7.04.2015 17:52:51 + 2 5
Ти май само Мъстейн знаеш а?Сигурно си въобразяваш,че като знаеш една песен на Мегадет вече разбираш от метъл. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гарван 7.04.2015 11:03:35 отговори + 18 3
мъстейн освен абсолютен некадърник като вокалист, е и е всеизвестен гъз Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сепултур 7.04.2015 10:07:34 отговори + 14 4
Да викне Ларс Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хаха 7.04.2015 21:32:19 + 3 2
Mъстейн не може да се мери с Ларс!Нали самия Ларс го ритна от Металика Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

}:-( 7.04.2015 09:43:36 отговори + 13 3
Мъстейн е безскрупулен егоист и това е по-силно от него.
Скрил се е зад перчема си, като щраус в пясък и се е заинатил, като стара баба.То си е за негова сметка, губите вие - феновете на групата.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


MalmSuite 7.04.2015 08:40:35 отговори + 14 3
Мъстейн показа, че може без всеки. Въпреки, че този състав щеше да е върха. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

уооооу 7.04.2015 09:25:06 + 8 11
MalmSTUPID отново е на линия с тъпизмите си, ликуй народе! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 7.04.2015 09:37:25 + 17 6
Виж какво, всеки си има мнение, но такива като теб дето не го зачитат са за съжаление. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Животът е радост и тъга 7.04.2015 08:16:27 отговори + 7 8
Не останаха никакви пари в тоя бизнес и този е поредният голям, който вади кирливи ризи на показ, щото му е малка надницата. Само се излагат... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".