NICKELBACK искат от канадската полиция да махне шегата с музиката им

3 дек 2016, 08:36 ч. 1536 / 6 0
пред./следв.

   NICKELBACK не са подходили с хумор към шегата на полицейския участък в Канада, който заплаши пияните шофьори, че ще бъдат принудени да слушат албума на групата "Silver Side Up", докато ги откарват до ареста. Така пазителите на закона предупредиха водачите да не шофират след като са употребявали алкохол по време на празниците. Полицаите уточняват, че притежават копие на албума, което е неразпечатано и приканват шофьорите да не нарушават правилата, за да остане то "в перфектно състояние", т.е. неотворено.

   Представители на групата обаче са поискали от "Kensington Police Service" да свалят от "Фейсбук" публикацията с шегата. Констабъл Robb Hartlen, който е автор на текста, коментира, че даже е фен на някои от песните на NICKELBACK, а всичко това е начин чрез шега да се обърне внимание на нещо много сериозно. Полицаят признава, че всъщност участъкът не притежава копие от "Silver Side Up", което лишава цялата история от българската следа в нея. Шегата бе илюстрирана с аудиокасета, на която се вижда, че е произведена в България. Hartlen казва, че е намерил изображението след търсене с "Гугъл".

 

nickelback



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".