NIGHTWISH вече миксират предстоящия си албум

30 окт 2014, 09:12 ч. 562 / 10 6
пред./следв.

   Финландските симфометъли NIGHTWISH вече миксират материала за предстоящия си нов студиен албум. Готови са две песни, остава да бъдат смесени останалите 10 композиции - общо 12 парчета. Това ще е първа творба с вокалистката Floor Jansen, както и с барабаниста Kai Hahto (WINTERSUN, SWALLOW THE SUN, TREES OF ETERNITY), заместващ временно оттеглилия се по здравословни причини титуляр Jukka Nevalainen. Продуцент е Tero "TeeCee" Kinnunen.

 

nightwish-photo-session-w-floor-jansen

още за:

Nightwish


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


тцЪ 30.10.2014 21:07:09 отговори + 1 1
Абе Найтуиш от 2002ра насам нямат много какво да покажат... Каквото и да си говорим последният албум е доста посредствен мюзикъл на Дисни. Все едно слушам Frozen с китари.
-------------------------------------------------
В началото и аз бях на това мнение, но от известно време насам, Imaginaerum и Oceanborn са двата албума на Nightwish, които слушам с най-голям кеф. Може би защото и в двата албума пичовете смело експериментират - в Oceanborn свиреха приятен мелодичен пауър метъл с леки фолк елементи и могъщ оперен вокал, а в Imaginaerum - общо взето свирят каквото им текне - от кан-канската мелодийка на Storytime, през джаз и фолк; откачената Scaretale е достойна за Дани Елфман... Все неща, които никой друг не би се осмелил да запише в симфо метъл албум.

Единствено не ми допада това, че все повече и повече зарязват китарите. От друга страна обаче китаристът им далеч не е Дейвид Гилмор или пък Джон Петручи, така че не е чак такава загуба.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Разбирач 30.10.2014 10:45:11 отговори + 4 12
Няма Tarja - няма Nightwish. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

По-разбирач 30.10.2014 11:16:03 + 5 6
Без Анет Олзон няма Найтуиш! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Найчо Форевалайнен 30.10.2014 11:30:32 + 1 5
Без да счупиш яйца не можеш да направиш омлет с червен пипер, сиренце и лучец, люта чушчица, една малка гроздова и чаша айрян. Този Теро не им ли беше роуди?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

тцЪ 30.10.2014 13:56:05 + 12 2
Аре стига вече с тази Таря, бе! Като толкова ти липсва, след няколко дни ще има пореден концерт тука... Ама колкото и да се опитвам да й харесам соловата "кариера", нищо не ми хваща ухото.
Да не говорим, че и тя отдавна не е онова леко заоблено девойче с помитащ глас, каквото беше в добрите времена преди Century Child и Once.

Колкото до Найтпиш, независимо от промените в състава и стила им, продължават да изкарват интересна музика. А сега и с новата дама имат доста какво да покажат.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

аз бре 30.10.2014 20:46:55 + 1 0
Теро и роуди бил и продуцент - две в едно.
http://fi.wikipedia.org/wiki/Tero_Kinnunen
Преведи си го с Гуглето, тъкмо това пише.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".