Nikki Sixx казва, че музикантите от MOTLEY CRUE са си липсвали един на друг

5 дек 2019, 07:36 ч. 1841 / 8 22
пред./следв.

   Басистът на MOTLEY CRUE Nikki Sixx коментира решението на групата да се събере четири години след края на "прощалното" си турне и да "взриви" договора, с който четиримата музиканти декларираха, че повече няма да изнасят концерти заедно под това име.

   Sixx казва, че по време на "прощалната" обиколка не са имали намерение тя да не е последна. Но постепенно са осъзнали, че четиримата много си липсват един на друг, че им липсват концертите, както и че има "цяла генерация" нови фенове на MOTLEY CRUE, които не са ги виждали на живо.

   Всичко това се е засилило по време на работата по филма "The Dirt", когато групата влезе и в студио, за да запише няколко нови парчета.

   Вече е официално обявено и турнето на MOTLEY CRUE, DEF LEPPARD, POISON и JOAN JETT & THE BLACKHEARTS, на което бандите ще свирята на някои от най-големите стадиони в САЩ. Обиколката от 22 дати ще носи името "The Stadium Tour", започва на 7 юли и ще продължи до 5 септември. Билетите влизат в продажба на 13 декември. 

 



Коментари   (22)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Димитър 5.12.2019 22:57:37 отговори + 3 1
Супер яки банди! От моето детство Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Роко 5.12.2019 21:04:53 отговори + 6 0
Тия видяха какви кинти направиха Guns n roses и те вдигнаха крак! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MadHamish 5.12.2019 15:28:55 отговори + 5 1
Иха, аз съм цели 10 поколения дърт (Dirt?) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мастъра 5.12.2019 16:02:24 + 2 0
Ха-ха, да, и аз съм толкова (сега го сметнах по дъртомера на Крю)...
П.П. Готина заигравка с дърт/dirt ...
П.П.П. И не, че има някаква връзка с темата за Крю, ама ми хрумна... Ето още една банда, която има "Dirt" в творчеството си - банда, която ми е много любима, за която честичко мрънкам, че никой промоутър не ще да докара пак в България и една от малкото банди, на които (може би) бих простил, ако направят някоя подобна изцепка с прощално турне ...
https://youtu.be/QAZcFVuSo0M
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MadHamish 6.12.2019 00:37:52 + 2 0
А аз като истински dirt най-много харесвам ей тая дърт:
https://www.youtube.com/watch?v=uEk3mcnavow
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Митко- драйвъра 5.12.2019 13:12:32 отговори + 2 1
Жалко че са толкова слаби на концерт, слушам 83 почти всеки ден но като ги гледах в Каварна бяха много зле от към вокал явно килограмите пречат в случая Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Andi 5.12.2019 12:37:18 отговори + 4 6
Заебете ги тия, днес излезнаха датите за концерите на ХЕЛОУИН ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Xdd 5.12.2019 13:12:59 + 2 0
Те хубаво излязоха,ама нас ни няма Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Andi 5.12.2019 13:36:15 + 2 0
Xdd е бяха при нас като част от това турне, освен това има дати за доста близки държави, сега навсякъде може да пътуваме ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Раби Тък 5.12.2019 11:47:29 отговори + 3 0
https://youtu.be/7GXrZLoH_q4

М?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

destroy_and_sick 5.12.2019 11:42:44 отговори + 10 1
Със сигурност когато са се събрали за записите на парчетата за "The Dirt" са затоплили отношенията, защото след последния им прощаен концерт в Лос Анджелис, ако не ме лъже паметта, не можеха да се понасят - думи на Винс са, не мои. Всъщност групата винаги е била много противоречива. Сещам се, че още по време на турнето за "Театъра...", тур мениджърът им беше споделил в интервю, че всеки музикант спи в различен хотел, но само някой да дръзне да се заяде с член на групата, отаналите трима скачат и стават да се бият за него. Радвам се, че имах щастието да ги видя на живо в Каварна, макар че очаквах повече от самия концерт. Каквото и да говорим за бандата, албуми като "Shout at the Devil" и "Dr. Feelgood" ще останат в историята на рок музиката за вечни времена! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 5.12.2019 10:37:40 отговори + 8 7
За мен като фен е много добра новина, че Мотли са заедно. Не ме интересува дали са правили прощални турнета. Годините напредват и аз се радвам на всяка възможност да гледам любимите си групи. Рок концертите са празници. Поне за мен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 5.12.2019 10:55:59 + 6 3
Добре. И мен не ме интересува дали са правили прощални турнета. Интересува ме как са ги правили и дали са правили още нещо.
Коментирайте това, моля:
https://youtu.be/P1abuux_mtA?t=3241

Защото няма друго прощално турне, за което да бъде подписвано споразумение като това. И ясно, че споразумението както видяхме няма никаква юридическа стойност. Има само една причина да правиш такова споразумение - хората да ти повярват повече, че турнето ще е наистина прощално. Е - повярвахме. И това издържа само 4 години. За които уж било се появило "цяло едно поколение"
И това за поколението е пълна глупост между другото.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мастъра 5.12.2019 10:59:52 + 4 2
Да, има я и тази, фенската гледна точка. По принцип донякъде и аз споделям твоето мнение ( особено в частта за "всяка възможност за гледане на любимите групи" и че "рок концертите са празници"). Проблема е (е, "проблем" може би е малко силно казано и все пак)... Та, проблема е, че групи (в случая- Крю, обаче има и други преди и ще има и други след тях) е, че използват именно тази чиста, фенска отдаденост и носталгия, и по най-меркантилен начин я "израждат" в едно най-обикновено трупане на пари...
П.П. Иначе- и аз съм огромен фен на Пинк Флойд и ако някой от двамата и най-активно концертиращи в момента членове (Уотърс и Гилмор) обявят прощално турне и след това така демонстративно "взривят" обещанието си, (предполагам ) бих се бъзикал и с тях по същия начин, както с Крю...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 5.12.2019 11:48:31 + 4 4
Всяка голяма група има едно хард кор ядро от фенове, които без значение каквато и да е била причина присъстват на концертите. Към тях добави други, които се кефят и ето ъ
ти пълна зала. И всички тъпотии надробени от групата остават в забрава. Остава само кефът от изживяването. Толкова просто
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 5.12.2019 16:28:27 + 3 2
И за мен щеше да е хубава новина, ако групата беше във форма. Тя не е, обаче. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 7.12.2019 07:37:01 + 1 0
@MalmSuite
Казваш:
"Всяка голяма група има едно хард кор ядро от фенове, които без значение каквато и да е била причина присъстват на концертите."

Я да видим какво става, ако:
"Всяка голяма религия има едно хард кор ядро от привърженици, които без значение каквато и да е била причина присъстват на молитвите."

Тези последните (както и първите) май се наричат фанатици. Съжалявам, но не ми давай тяхната гледна точка, за да обясниш нещо. Много по-обективна и правилна е гледната точка на страничния и често непредубеден наблюдател.
Аз изразявам нея.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мастъра 5.12.2019 09:33:40 отговори + 12 2
Аххх, "липсвали са си един на друг" ?!! Разчувствах се! Чак една сълза се търкулна по косматата ми, брадата буза и тежко капна върху клавиатурата пред мен ... Аве, Сикс, пич, кат' сте си липсвали толкоз много има начини да се видите- излезте, пийте по някоя и друга чашка, изведете на кръчме петите си или шести поред съпруги заедно с другите момчета от бандата, идете на стриптийз-бар, идете по к*рви ако трябва ... Ето, варианти много. Ама да лъжете с тия прощални турнета- тц, нещо не ми се нравите ...
П.П. И не сте си липсвали един на друг, ами май са ви липсвали кинтите, които сега шЪ сгънете от това стадионно турне... Айде, признавайте !
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MadHamish 5.12.2019 15:30:09 + 7 0
Мултимилионните банди толкова си липсват, че на турнета пътуват всеки в отделна лимузина, че да не си писнат. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sanchesa 5.12.2019 21:24:50 + 2 4
****** си, бро! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 5.12.2019 08:47:49 отговори + 8 7
Искам, ама много искам. Коментаторите, които във всяка новина за Скорпионс мрънкат, че прощалното им турне не било прощално, да се изказват и в новините за Мотли Крю. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Бай Кире 5.12.2019 13:08:19 + 5 0
Всяко прощално турне е предпоследно. Аксиома на Бай "Бруса" Кире. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".