Нови обвинения в сексуални издевателства срещу RAMMSTEIN, групата отговаря

5 юни 2023, 07:27 ч. 2536 / 15 6
пред./следв.

   През миналия месец няколко жени в Литва обвиниха RAMMSTEIN и екипа им, че през 2020 г. са били поканени на "частни партита" зад сцената на концерт на групата в последствие са били дрогирани и са се свестили с необясними синини и леки наранявания. Друга жена твърди, че се е събудила в хотелска стая с фронтмена Till Lindemann, лежаж буквално "върху нея", без да може да си спомни какво се е случило преди това.

   Издателството "Kiepenheuer & Witsch" се отказа от официално обявените си планове да издаде нова книга на Lindemann. Сътрудничеството с музиканта е прекратено незабавно. Една от причините е, че издателите са разбрали в домашно порно видео Till хвали сексуалното насилие над жени и показва книга на "Kiepenheuer & Witsch" от 2013 г.

   На фона на всичко гореописано RAMMSTEIN разпространиха официално изявление, което гласи:

Публикациите от последните няколко дни предизвикаха раздразнение и въпроси сред обществеността и особено сред нашите фенове. Обвиненията засегнаха всички нас много силно и ние ги приемаме изключително сериозно.

Казваме на нашите фенове: За нас е важно да се чувствате комфортно и безопасно на нашите концерти - пред и зад сцената.

Осъждаме всякакъв вид престъпления и ви молим:
Не се включвайте в публични предразсъдъци от какъвто и да е вид срещу тези, които са отправили обвинения. Имате право на собствена гледна точка.

Но ние, групата, също имаме право - а именно да няма предубеждения срещу нас.

 

rammstein live in sofia



Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Баба ти 23.06.2023 13:01:41 отговори + 0 1
Абе хора съвземете се! Човекът е на 60 години, мислите ли че по време на концерти, когато мисли за съвсем други неща ще мисли точно за секс? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

555666 7.06.2023 01:37:58 отговори + 5 4
Като го знам Тил дреме ме му на **, какво дрънкат наляво-надясно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

fan 7.06.2023 09:17:23 + 4 2
Точно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

fan 6.06.2023 16:59:15 отговори + 7 3
Ха-ха, чак сега ли стигнаха до Линдеман от ми-ту?! Надявам се, концертът им след месец да е супер! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пичо 5.06.2023 10:43:55 отговори + 13 14
Пиян германец, застаряваща рок звезда, която си пада по младо пилешко ... Спектакълът на сцената не трябва да се превръща в реалност. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

??? 5.06.2023 08:51:11 отговори + 7 6
Всичко ще си признаят... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".