Новият албум на ENTHRALLMENT е вече и в България

31 май 2012, 07:55 ч. 281 / 6 10
пред./следв.
Група ENTHRALLMENT разпространи следното съобщение:

   При последните новини ви споделихме, че албумът ще може да бъде намерен в български метъл шопове, но след като разбрахме, че до един месец един от най-старите ни магазини за метъл артикули "О.Ч.З." затваря завинаги, решихме да променим политиката си и да предлагаме албума само на участия и в нашите официални страници. Може да го поръчате на e-mail: enthrallment@yahoo.com или да пишете в www.myspace.com/enthrallment и www.facebook.com/Enthrallment. В диска са включени всички текстове на песните. Цената на CD-то ще бъде 7 лв.
   На този адрес ще може да разберете подробности за промоцията на новия албум на групата.
ENTHRALLMENT - People From The Lands Of Vit

още за:

Enthrallment


Коментари   (10)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


..... 2.06.2012 15:37:48 отговори + 0 0
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 31.05.2012 18:25:53 отговори + 0 0
Как ОЧЗ ще затваря бе! D: Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Златан 31.05.2012 16:25:52 отговори + 0 0
ОЧЗ наистина е последния истински метъл магазин, тея бутици дето ги наотвориха са много зле Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Цола Драгойчева 31.05.2012 16:08:43 отговори + 0 0
Анонимен - 2012-05-31 12:18:39
Крайно време беше мошениците на дребно да изчезнат!
======================
Aко визираш ОЧЗ, то тогава ти си малоумник на едро. Без тях и други магазини като тях, които вече са затворили щеше още да си носиш пазарските тениски на PRODIGY, ..ако си бил роден тогава разбира се. И да, ОЧЗ са били фактор в София, а ти - не. хехехе.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Цола Драгойчева 31.05.2012 16:01:26 отговори + 0 0
Enthrallment са сериозна група, не зависимо от стила си, който не е твърде масов, но проблема е за цялата БГ сцена. Той не е малък, а се оказа и доста сериозен. И групите и магазините и концертните организатори и ние феновете сме част от една култура, която за жалост бавно, но сигурно умира (в БГ). Правят се концерти на загуба, групите се мъчат, а сериозните магазини не останаха в България с едно-две "рехави" изключения и то само в София (в другите по-големи градове не останаха).
Държавата си заслужава магазините - педалското НАТЪМНО и циганската сергия МЕТЪЛХЕВЪН, а те дори не могат да се нарекат "музикални", а по-скоро позьорски. Фестивалите ни с по "3" групи и феновете с тениски от 5 лв. като по униформа. Да това всичко е бизнес, но не и тук. Тук е пълна ДРАМА !!!
Успех на бандата - и по-добре продажби по концерти, отколкото по "сергии" и "магазини за 1 лев".
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Грайндкорче 31.05.2012 14:29:06 отговори + 0 0
Enthrallment са най-добрата дет група в Бг. Концертите им винаги са били размазващи, но последните години май не им се занимава да правят кой знае колко.. Напоследък подкрепям всички яки дет и грайнд групи в Бг като си купувам диск и фланелка (ако има момичешки размери покрай концертите.... Ако и други се присъединят към идеята да подкрепят родната сцена, то групите биха имали по-голям успех, а те го заслужават.... Успех Enthrallment!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 31.05.2012 13:55:32 отговори + 0 0
E Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 31.05.2012 12:18:39 отговори + 0 0
Крайно време беше мошениците на дребно да изчезнат!

Успех на ENTHRALLMENT!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 31.05.2012 11:34:52 отговори + 0 0
И по-зле ще става, защото нито купувате, нито идвате по концерти! Сметката няма как да излезе! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 31.05.2012 08:37:39 отговори + 0 0
Вече и музиката ни стана внос Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".