Новият албум на IRON MAIDEN е готов, но ще бъде забавен до възстановяването на Bruce Dickinson

28 фев 2015, 15:03 ч. 3249 / 5 9
пред./следв.

   В скорошно интервю барабанистът на IRON MAIDEN Nicko McBrain разкрива, че новият студиен албум на "Девиците" е готов, но издаването му ще бъде забавено до пълното възстановяване на фронтмена Bruce Dickinson. Както ви съобщихме, на певеца е бил открит рак на езика в ранен стадий, след което той е преминал успешно курс по химиотерапия. На Dickinson ще бъдат необходими още няколко месеца, за да се възстанови напълно. McBrain споделя и че "Сирената" се чувства добре и е в приповдигнато състояние на духа, което спомага за лечението му.

   Последната засега дългосвиреща творба на IRON MAIDEN "The Final Frontier" излезе през 2010 г.

 

iron maiden



Коментари   (9)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


фен нс Maiden 10.03.2015 21:35:11 отговори + 2 1
За Iron Maiden се говори или хубаво или нищо!
UP THE IRONS!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Неутрален 1.03.2015 13:58:30 отговори + 0 7
Съгласен съм

"Доживях да чуя някой да казва, че "Седмият син" бил поредната помия, "Brave New World" & "Dance of Death" били лишени от емоция, а "A matter of life & death" ..."
до тук

Със AMOLD тази група просто приключи
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Unbiased 1.03.2015 13:37:43 отговори + 7 1
Мале, мале, какви музикални капацитети се изказват тук...Доживях да чуя някой да казва, че "Седмият син" бил поредната помия, "Brave New World" & "Dance of Death" били лишени от емоция, а "A matter of life & death" бил нескопосано повторение на миналото...Нищо, че след събирането с Брус всеки албум е тотално различен от предходния...Толкова ви е "на място" критиката, че се съмнявам да сте ги слушали дори тези албуми, които обсъждате. Новият албум ще е звяр, грам съмнение нямам по въпроса, дано всичко с Брус се развие добре и скоро да е като нов! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ushikawa 1.03.2015 15:53:54 + 4 4
Човече, спри да критикуваш само изказванията на останалите! Напиши си мненитето и не бълвай злоба към отрицателните постове!!! Ок, позитивен човек си, обаче уважавай и чуждите писания. В предишен пост рекох, че съм на 46 години, което ще рече, че съм доста запознат с творчеството на славните групи от 80-те, включая Мейдън. Аз не харесвам композиционно Мейдън след 86г., да не кажа след 84г. По стечение на обстоятелствата имам почти пълната колекция от дисковете им. По-новите във времето са ми подарък, не бих си ги купил. Обожавам албумите с хулигана П.Д., велики са първите две тави с Б. Д., харесвам и "Пауърслейв". Може да се каже, че приемам и "Съмуеър ин тайм", оттам насетне слушайте групата вие, останалите! И никой не е говорил за "помия", а за изчепване на групата. За мен е така, като не ангажирам никого с това си изказване!!!!! От все сърце желая бързо възстановавяне на Б.Д., нека отново го видим скоро на сцена! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

haho 1.03.2015 10:40:41 отговори + 8 0
За Към първти двама изстропали се във форума: за всеки влак си има пътници. На който не му харесва, да не се качва, или да се вози с автобус Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

maiden is dead 2.03.2015 12:05:26 + 2 6
Отдавна съм слязъл от този влак!Още когато излезе "Някъде във времето".И аз там някъде слязох.На който не му харесва,много му здраве! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

miteff 1.03.2015 10:28:22 отговори + 12 0
Вие двамата сте спрели развитието си някъде около 86г. ако сте били родени изобщо по него време. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


maiden is dead 28.02.2015 23:52:22 отговори + 2 21
Баси,къв е смисъла да издават поредната помия,и без тва от 86г. все тва правят. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ushikawa 1.03.2015 08:05:18 + 2 15
Напълно съм съгласен! След 86г. всичко е или нескопосано повторение на миналото, или продукция, в която няма никаква емоция, а това се усеща. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".