Няма да има нов албум на KREATOR преди 2017 г.

28 авг 2015, 06:23 ч. 859 / 5 0
пред./следв.

   В скорошно интервю фронтменът и лидер на германските траш метъл класици KREATORMille Petrozza, казва, че най-вероятно нов албум на групата може да се появи през 2017 г. Музикантът вече има идеи за няколко песни, но за него е по-важно нещата да се случват в точния момент, а не прибързано. Догодина бандата ще се съсредоточи върху композирането на материала, ще започне репетиции, а през лятото и записи за бъдещата творба. KREATOR планират да работят в Швеция с продуцента Jens Bogren.

   Все пак, на този етап това са предварителни планове и само времето ще покаже какво наистина ще се случи. Последният, засега, дългосвирещ албум на KREATOR "Phantom Antichrist" излезе през 2012-а. През същата година бе осъществено и петото гостуване на групата в България.

 

още за:

Kreator


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".