Официална информация за новото откриване на клуб "Строежа"

24 ное 2014, 15:42 ч. 1481 / 15 1
пред./следв.

   Още в петък ви съобщихме, че култовият клуб "Строежа", затворен през септември, отваря врати на ново място - в центъра на София. Ето и официалната информация по повода:

"Строежа" отново ще отвори врати! За 18-та поредна година. След като в края на лятото екипът на клуба реши да не продължи дългогодишното му съществуване на досегашната му локация – Студентски град, вече е ясно бъдещето на популярното заведение. "Строежа" се мести в центъра на София, на Жълтите павета, на метри от Президенството. Точният адрес е ул. "Леге" 10, където преди години се помещаваше друг култов клуб – "Кокарача".

Новото помещение е с капацитет от около 200 души. Тъй като "Строежа" в основата си е идея и движение, отдавна надскочили физическото съществуване на точен адрес, мениджърите на клуба оповестяват, че независимо от промяната ще бъде продължена твърдата концептуална линия, наложена през годините. Дори повече – "Строежа" ще се завърне към по-първоначалния си вид – с функциите предимно на бар, обединяващ любителите на по-алтернативната музика. Събитията ще бъдат сведени до минимум, като тематични и концертни такива ще се случват най-често веднъж седмично, предимно в сряда. Заведението ще работи от понеделник до неделя, като ще отваря и през деня – след 12:00 ч.

За разлика от последните няколко години в Студенски град, новият "Строеж" може да си позволи по-мощно и качествено озвучаване, удължено работно време, зона за пушене пред входа, като всичко това няма опасност да нарушава обществения ред, с което управата на клуба винаги е държала да се съобразява.

Самото откриване ще се състои на 25 ноември, този вторник. "Строежа" ще отвори за първи път врати в 20:00 ч., като входът е напълно свободен – до запълване на капацитета на клуба.

още за:

Строежа


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ванката 24.11.2014 16:04:07 отговори + 2 0
Браво .. добра новина ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".