Официалната песен на Европейското първенство по футбол ще бъде на U2 и Мартин Гарикс

5 май 2021, 10:47 ч. 1002 / 11 0
пред./следв.

   Ирландските рок легенди U2 и нидерландският диджей Мартин Гарикс ще изпълнят официалния химн на Европейското първенство по футбол ("Евро 2020"), което ще се състои през това лято, тъй като бе отложено от миналата година заради пандемият от коронавируса.

   Песента ще носи името "We Are the People We've Been Waiting" и ще се появи на 14 май. Шампионатът започва на 11 юни и ще продължи до 11 юли. Съобщава се, че в момента Bono и The Edge са в Лондон, за да заснемат и видеоклип към парчето с нидерландския диджей. Самият Мартин е много запален фен на футбола и за него това е сбъдната мечта. Той е работил няколко месеца по песента и след присъединяването на U2 тя вече добива завършен вид.



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".