Официално е - ARMORED DAWN ще са подгряващи на HAMMERFALL в София

18 сеп 2018, 11:45 ч. 1090 / 7 1
пред./следв.

Получихме следното съобщение:

ARMORED DAWN се присъединяват към концерта на HAMMERFALL у нас тази есен! Събитието ще се проведе в столичната зала „Универсиада“ на 26 октомври 2018 година от 19:00 часа.

ARMORED DAWN са без съмнение едно от откритията на бразилската пауър метал сцена. Създадени едва през 2014 г. в Сао Паоло, Бразилия, групата лесно печели фенове и има зад гърба си множество изнесени концерти. В Бразилия са подгрявали за групи като Megadeth, Symphony X, Tarja, Marillion, Offspring и Sabaton. Благодарение на турнето с Fates Warning през 2017 година, бразилците се представиха и в големите градове на Германия, Холандия, Чехия, Унгария и Словакия, а тази година феновете успяха да ги видят и на няколко фестивала.
.
Дебютният албум на бандата “Power of Warrior”(2016) е продуциран от Tommy Hansen (Helloween, Jorn), записан е в Дания и е миксиран от легендата Peter Tägtgren (Hypocrisy, Amon Amarth, Children of Bodom).
Албумът беше оценен подобаващо от големите медии в Европа, Америка и Япония, а Revolver Magazine дори го нарекоха “Епичността на Iron Maiden в бразилски стил”.

Тази година излезе вторият албум на групата озаглавен „Barbarians in Black“. Не по-малко амбициозен и завладяващ той е продуциран от Kato Khandwala (Papa Roach, My Chemical Romance) и Bruno Agra (We Are Harlot). Миксирането и оформянето на музиката е направено от Seeb Levermann (Orden Ogan, Rhapsody Of Fire).

Бойко Гюров (BGTSC) коментира: „С присъединяването на ARMORED DAWN към легендите HAMMERFALL този концерт става повече от задължителен за всеки фен на тежката музика!“

Билетите са в продажба онлайн и в мрежата на Евентим, а някои от местата на които можете да ги намерите са Бензиностанции OMV , Technopolis, Български пощи, Orange, Usit Colours, магазин Яко, магазини На Тъмно, Office 1 Superstore, билетна каса на EVENTIM на ул.“6-ти септември“в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.

Първите билети на цена от 45 лева се разпродадоха за часове. В момента и до деня на концерта цената е 50 лева, а в случай на останали места в деня на събитието и на място в залата цената на входа ще е 55 лева.
Политика за достъп на непълнолетни:
Деца до 7 годишна възраст включително влизат без билет, но задължително с придружител. Всеки пълнолетен може да придружава максимум двама непълнолетни или деца.

Декларация за придружител можете да изтеглите от този линк: http://securitysks.com/Declaracia_Deca.pdf
Предстои обявяването на допълнителна информация!
Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети и спазването на реда в залата!

 



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


.......... 18.09.2018 11:59:15 отговори + 8 2
Супер, ще стане хвеи купон! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".