О.Н. се присъединяват към "Sofia Metal Ring Fest"

30 юли 2016, 09:49 ч. 1037 / 8 8
пред./следв.

   O.H. се присъединяват към първото издание на "Sofia Metal Ring Fest", което ще се проведе на 18 септември в клуб "Маймунарника" в Борисовата градина. Обявените до този момент участници са:

CHAPLIN'S DREAM
HATE CAMPAIGN
MAGNETIC
O.H.


   Скоро ще бъде анонсирана и петата банда, която ще е хедлайнър на събитието. Входът на феста ще бъде свободен.

 



Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


София 1.08.2016 13:14:38 отговори + 0 4
Добре че са направили входа свободен, че иначе бандите ще си се слушат една друга! Само OH стават за нещо, останалите са трагични! То бива свобода свобода, ама глухо и бездарно, всеки започна да сири и пее!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

... 30.07.2016 10:14:34 отговори + 12 9
Това има ли нещо общо с оригиналният Sofia Metal Fest? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Язе 30.07.2016 12:34:14 + 9 10
Не. Така или иначе в заглавието на Sofia Metal Fest няма нито един оригинален елемент така че никой не би трябвало да очаква, че всичко, което съдържа тези три думи има нещо общо с това събитие. Все едно да очакваш, че всеки "метъл концерт" има нещо общо с еди кой си метъл концерт, който си си запомнил. Sofia Metal Fest са просто три думи, които дават информация за мястото и типа на събитието ако ще и BGTSC да са си регстрирали комбинацията като търговска марка. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мазна баничка 30.07.2016 14:25:50 + 6 4
Язе, готов политик си
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

... 30.07.2016 16:05:31 + 6 3
Просто ми беше чудно дали не е някакъв различен формат, но от същите организатори. Явно, че някой разчита на това такива като мен да се подлъжат от това.
Но, Язе е прав! Дори думи като Hell, Fest, Wacken, Open, Air и Exit също са обикновени думи и трябва да не се изненадваме ако утре се появи Hell Ring Fest или Wacken Exit Open Ring Fest
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сталкер 30.07.2016 16:43:57 + 5 8
От кога Вакен е обикновена дума? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Фест? 30.07.2016 18:51:58 + 4 11
То е ясно, че това ще е поредната пародия сътворена от БГ "музиканти"! Лошото е, че е на гърба на нещо което започна много добре, а много хора ще ги свържат и негативите ще отидат не където трябва. Аман от пишман организатори! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Язе 31.07.2016 23:58:54 + 4 2
Многоточие, от думичките, които си изброил, проблмна може да е само Wacken. Освен ако фестивала на е наистина във населеното място Wacken. Няма никакъв проблем да има Hell Ring Fest. Ти да не би случайно да вярваш, че Hellfest е единствения фестивал с Hell в името?!? Или пък, че има само един фестивал с Open Air в заглавието??!? Явно даже ти си чувал/a за два.

В София е имало и ще продължи да има метъл фестивали както преди, така и след събитието Sofia Metal Fest. И заради това, че го е имало всички са длъжни да спрат да слагат информация в името на фестивала за локацията му, за стила му или за това какъв тип събитие е ли?

Иначе да не решите, че името Sofia Metal Ring Fest ми харесва или събитието ми харесва. Ясно е, "организаторите" са искали да го кръстят Sofia Metal CIRCLE Fest ама Google Translate не ги е разбрал и ги е подвел. Да не говорим, че аз съм последния човек, който ще се застъпи за ползването на Fest в названието на концертче на четири местни бандички.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".