ONSLAUGHT изгониха вокалиста Neil Turbin два дни преди края на американското си турне

27 ное 2014, 02:47 ч. 370 / 5 0
пред./следв.

   Серията с напусканията и разделите сред хеви метъл групите продължава. Гостувалите два пъти в България британски траш ветерани ONSLAUGHT в момента приключват американското си турне "Thrash Invasion Tour 2014". Както вече ви съобщихме, по време на настоящата обиколка титулярният вокалист на групата Sy Keeler отсъства поради семейни проблеми, а негов заместник беше бившият фронтмен на ANTHRAX Neil Turbin. Само два дни преди края на концертните прояви, след шоуто в Анахайм, Калифорния, бандата е изгонила Turbin. В интервю от 25 ноември китаристът Nige Rockett споделя причината за изгонването - певецът не е научил добре парчетата на ONSLAUGHT, при положение, че е имал достатъчно време за това. За оставащите дати от турнето Rockett ще поеме и ролята на вокалист.

 

neil-turbin-onslaught

още за:

OnslaughtNeil Turbin


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".