Още един сингъл от EXODUS - "Clickbait"

17 сеп 2021, 18:11 ч. 669 / 5 3
пред./следв.

   Както ви съобщихме, американските траш метъл ветерани EXODUS ще издадат новия си студиен албум "Persona Non Grata" на 19 ноември чрез "Nuclear Blast". Творбата е първа за групата от седем години насам.

   Материалът е продуциран от самата група, а миксирането е поверено на Andy Sneap. Появата на диска бе отложена с няколко месеца, за да се изчака барабанистът Tom Hunting да се възстанови, след като бе диагностициран с рак. За щастие, музикантът е вече излекуван.

   Сега, чрез плейъра по-долу, може да гледате онлайн официалното лирик-видео към новия сингъл "Clickbait".

още за:

Exodus


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Пеню 17.09.2021 18:40:26 отговори + 1 5
"Барабънистът", "възстянови"... Сериозно ли имате толкова неграмотни хора в екипа си? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Eino 17.09.2021 19:36:25 + 8 1
Благодаря за поправката! Наскоро се чипирах, та все още чакам пълния пакет речеви и писмени ъпдейти от Бил Гейтс. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tutur 17.09.2021 21:57:41 + 5 1
Аре па и ти! А и Я са съседни клавиши, стават неволни натискания. Това да му е кусурът на сайта... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".