Още подробности за новия албум на ANGRA "Cycles of Pain"

30 юли 2023, 09:12 ч. 472 / 3 0
пред./следв.

   Както ви съобщихме, бразилската пауър/хеви/прогресив метъл група ANGRA ще издаде новия си студиен албум "Cycles of Pain" на 3 ноември чрез новия си лейбъл "Atomic Fire Records". По-рано бандата показа обложката на творбата.

   Вече е ясен и списъкът с песни, както и различните формати, в които ще се предлага албумът. Това са CD в диджипак и стандартен вариант, внили в различни цветове и дигитално. "Cycles of Pain" вече може да бъде поръчан предварително от сайта на издателите и в музикалните онлайн платформи. Траклист:

01. Cyclus Doloris
02. Ride Into The Storm
03. Dead Man On Display
04. Tide Of Changes - Part I
05. Tide Of Changes - Part II
06. Vida Seca
07. Gods Of The World
08. Cycles Of Pain
09. Faithless Sanctuary
10. Here In The Now
11. Generation Warriors
12. Tears Of Blood

 

angra

още за:

Angra


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".