Още позиции в класациите на различни държави на новия албум на AC/DC

25 ное 2020, 12:26 ч. 807 / 7 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Проектът е посветен на Malcolm Young, а автори на 12-те нови парчета са именно той и по-малкият му брат Angus Young

Поръчайте Power Up от онлайн магазина MusicMall.bg

“Нищо никога не е успяло да забави AC/DC по “пътя им към ада” (Highway to Hell)… Power Up е най-добрият им албум от 90-те години и The Razors Edge” – Rolling Stone

“AC/DC официално се завърнаха” – USA Today

“В тези парчета можете да усетите щастието на бандата от събирането им.” – LA Times
След високооктановия релийз на новия им албум Power Up преди малко повече от седмица, AC/DC изгряха под #1 в световните музикални класации в 18 държави! Дългият списък от първи места в чартовете включва и #1 в Billboard Top 200, с над 117 хиляди продадени копия само в първата седмица. Power Up е наличен за поръчки в онлайн магазина MusicMall.bg тук.

Хитовият студиен проект Power Up е 6-тият #1 албум на супер групата в Австралия, където AC/DC са и единствената австралийска банда в историята с #1 албуми в продължение на 5 десетилетия: Back In Black (80’s), Ballbreaker Live (90’s), Black Ice (00’s), Rock Or Bust (10’s), Power Up (20’s). Рок колекцията държи най-високата позиция за международен албум през последните 4 години в Германия и е най-продаваният дългосвирещ проект за 2020-та във Великобритания. Power Up дебютира под #1 в Австралия, Австрия, Белгия, Канада, Финландия, Франция, Германия, Гърция, Ирландия, Италия, Нова Зеландия, Норвегия, Португалия, Испания, Швеция, Швейцария, Великобритания и САЩ.

За създаването на Power Up AC/DC отново работят в екип с продуцента Brendan O’Brien, който стои зад проектите Black Ice от 2008 г. и Rock Or Burst от 2014 г. Автори на всичките 12 жестоки парчета в албума са основателите на групата – братята Angus и Malcolm Young. Това е и първият им дългосвирещ проект от смъртта на Malcolm и е посветен именно на него.

Power Up излезе на фаталния петък 13-ти в няколко формата - дигитален, CD, винил и делукс издания, които разтърсиха света на колекционерите и най-върлите фенове на AC/DC. Лимитираната версия - единствен по рода си Power Up делукс бокс, е върховният фен подарък, а с едно натискане на бутона отстрани на кутията, неоновото лого на бандата светва и мигновено зазвучава интрото на “Shot In The Dark” от вградената колонка. Кутията съдържа целия CD пакет, книга от 20 страници с ексклузивни снимки и USB зарядно, с което боксът да може винаги да бъде зареден.

 

още за:

Ac/dc


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".