Откриха статуя на Bon Scott в Шотландия, вижте видео

1 май 2016, 14:01 ч. 1159 / 9 1
пред./следв.

   На 30 април в Кирмюир, близо до родното място на Bon Scott в Шотландия бе открита първата в страната статуя на легендарния певец на AC/DC. Всяка година в града се провежда тридневния "BonFest" и сега, пред 2500 фена по време на събитието, бе официалното откриване на монумента. Статуята е направена от бронз и тежи 450 кг. Височината ѝ е малко над 2,4 м.

  Scott живее в Кирмюир преди семейството му да емигрира в Австралия, когато той е на 6 години. Певецът е фронтмен на AC/DC до 1980-а, когато почива на 33-годишна възраст. Стойността на проекта е била 45 000 паунда, като финансирането е дошло от фенове от 32 държави. Ето и видео:

 

 



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


...... 2.05.2016 08:26:25 отговори + 5 0
И тези започнаха да копират кметъла.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".