OVERHOOK ще бъдат съпорт на ASHES OF ARES в София, последни новини за концерта

5 юни 2023, 13:29 ч. 522 / 9 3
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Последни новини и програма за този четвъртък, 8 юни

Родните OVERHOOK ще подгряват за ASHES OF ARES!

BGTSC представя: Родните OVERHOOK, които ще свират преди ASHES OF ARES. Концертът ще се състои този четвъртък, в столичния клуб Mixtape 5, при следната програма:

19:00 часа – Отварят вратите за публика;
19:45 часа – Overhook
20:45 часа – ASHES OF ARES
22:15 часа – Очакван край на концерта

OVERHOOK са млада формация от София. Групата е създадена през 2021 година и до момента има издадени два сингъла и готов материал за първи авторски албум, който се очаква да излезе в края на тази есен. Сингълът "Broken" е победител в месечната класация на Reynaers Рок Трамплин по Радио Z Rock за месец февруари, а вокалиста на групата Никола Стоянов (Nick St.) се представи страхотно и бе полуфиналист в IX-ия сезон на “Гласът на България”. Млада група с обещаващо бъдеще, не ги пропускайте!

От BGTSC декларират желанието си за провеждане на събитието в приятна и безопасна среда. Концертът ще се проведе при познатите на меломаните условия за комфорт и сигурност.

Опасни предмети и неакредитирани лица с професионална техника, пушене (във всичките му форми), антисоциално поведение, животни и малолетни без придружител с попълнена декларация няма да бъдат допускани в залата.

Списъкът с песни за това шоу ще се състои не само от авторски песни на двете групи, но и класики от легендарния период на Мат Барлоу в ICED EARTH!

Билетите са в продажба онлайн и в мрежите на Eventim.bg [поръчай онлайн от тук] и Bilet.bg в цялата страна. Електронната им версия не е необходимо да бъде отпечатана, а можв да бъде сканирана директно от телефон.

Деца до 7 годишна възраст влизат без билет.
Изисквания за допуск на малолетни и непълнолетни на страницата на клуба.

Важно:
При всяко едно събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна на събитие при форсмажорна ситуация всеки закупил билет за събитие, организирано от BGTSC, гарантирано получава средствата си в посочения за това период!

BGTSC са член на сдружението „Сцена музика“и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Gorgona 5.06.2023 14:44:36 отговори + 1 2
Време е да гърмят тия пичове Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Gorgona 5.06.2023 14:42:38 отговори + 1 2
Доста силна са двете песни, и пеят на английски, надявам се целия сет да е толкова мощен Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mosher 5.06.2023 14:29:06 отговори + 3 2
Интересен избор. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".