Ozzy Osbourne се надява Bill Ward "да се вземе в ръце" за следващите албум и турне на BLACK SABBATH

23 окт 2014, 17:46 ч. 308 / 4 4
пред./следв.

   В скорошно интервю вокалистът на легендарните BLACK SABBATH Ozzy Osbourne отново потвърждава намерението на бандата да запише още един албум и да направи последно турне в историята си. За певеца фактът, че SABBATH отбелязаха първия си албум Номер 1 в САЩ след 45 години история, показва, че има смисъл групата да продължи напред. Единствено липсата на оригиналния барабанист Bill Ward дава негативен отенък на реюниъна на "Кръстниците". По този повод Ozzy заявява, че се надява ударникът "да се вземе в ръце" и да се присъедини към бандата за следващата й творба и турне.

 

black-sabbath-2013



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


аааа 23.10.2014 23:52:47 отговори + 6 1
Ози кво се прави като жена му е виновна. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Лаком за гол 23.10.2014 18:03:05 отговори + 8 0
....и той се надява да му увеличат хонорара .... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Любо 23.10.2014 18:02:09 отговори + 10 5
Що бе, кръстник? Последния албум си беше много добър, за мен няма слаба песен и не просто защото са Сабат ами композициите и лириките и вайба който носят парчетата е готин Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Кръстникът 23.10.2014 17:50:25 отговори + 10 12
А аз се надявам Томи Айоми и Ози да се вземат в ръце и да не издават следващ албум. А турнета нека правят колкото могат. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".