Пълни подробности за новия албум на KEEP OF KALESSIN

18 дек 2014, 15:57 ч. 316 / 7 1
пред./следв.

   Норвежката симфоник-блекметъл група KEEP OF KALESSIN ще издаде новия си албум, наречен "Epistemology", на 16 февруари чрез "Indie Recordings". Това е първата дългосвиреща творба на бандата с вокалист Obsidian Claw, поел и тези задължения след напускането на Thebon (HELLISH OUTCAST) през 2013 г.

   По-долу може да видите списъка с песни и обложката на албума. Артуъркът е избран чрез състезание, като победител е художникът-график Jean Michael.

01. Cosmic Revelation (Intro)
02. The Spiritual Relief
03. Dark Divinity
04. The Grand Design
05. Necropolis
06. Universal Core
07. Introspection
08. Epistemology

 

keep-of-kalessin-epistemology

още за:

Keep Of Kalessin


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Син език 18.12.2014 18:48:04 отговори + 5 1
Една от добрите Блек банди ! Няколко пъти съм ги гледал на живо и каквото и да направят е много качествено !!! Заслужават си северняците от всякъде ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".