Пълни подробности за новия албум на SODOM "Genesis XIX"

18 сеп 2020, 16:08 ч. 1378 / 7 17
пред./следв.

   Германският траш метъл квартет SODOM определи 27 ноември за дата на издаване на новия си студиен албум "Genesis XIX".

   Материалът е записан с продуцента Siggi Bemm, а мастерирането е поверено на Patrick W. Engel. Творбата ще бъде първа за настоящия състав на бандата. Освен Tom Angelripper, това са китаристите Frank "Blackfire" Gosdzik (екс-KREATOR/ASSASSIN), свирил и преди с групата, и Yorck Segatz (BEYONDITION), както и барабаниста Toni Merkel.

   По-долу ще намерите пълния списък с песни и обложката на бъдещия диск:

01. Blind Superstition
02. Sodom & Gomorrah
03. Euthanasia
04. Genesis XIX
05. Nicht mehr mein Land
06. Glock'n'Roll
07. The Harponeer
08. Dehumanized
09. Occult Perpetrator
10. Waldo & Pigpen
11. Indoctrination
12. Friendly Fire

 

още за:

Sodom


Коментари   (17)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Боже колко мъка има по тоя 21.09.2020 11:20:28 отговори + 2 6
Аз съм свикнал да общувам с интелигентни жени и затова не познах. Пък и Айше, пардон Клишейка, дошла да спасява гаджето.
И с какво? С обвинения в "спам". Първо и ти си "умна" като хедбенгъра. Знаеш ли какво е спам? Спам е агресивна/нежелана РЕКЛАМА. Реклама, драга ми Айше. Да виждаш някъде в моите коментари реклама?

Няма нищо. Намерили сте се - продължавайте напред. Допълвате се иделно - на двама ви заедно коефициентът на интелигетност е 100. Минимумът за нормален човек. Та вие двамцата 50+50 = 100
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Клише-йка 19.09.2020 17:26:29 отговори + 8 4
До боже-кащия
Очевадно, някои хора могат да осмислят деня си, само ако го започнат/завършат с празнословно репликиране/заяждане от типа "Л..но", каза той, колкото да завърже разговор", което е елементарен спам.

Относно "клишетата", принципно, отстояването на идентичност, ценности, принадлежност, във всички сфери, особено в днешни дни, наистина е въпрос на бран, още едно клише, нали, но, пак принципно, не смятам клишетата за празнословни по подразбиране, все пак устойчивите неща в живота се крепят основно на тях.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Боже колко мъка има по тоя 20.09.2020 01:30:07 + 3 6
Ти печелиш наградата за най-малоумен коментар.
Някои хора осмисляли деня с празно репликиране, а ти... какво правиш?
5 пъти по-празно репликиране, щото на 3 мои реда си написал цял ферман със заяждане, в което плюеш по... заяждането

А вторият ти абзац е глупостта на десетилетието.
В наши дни било "въпрос на бран" да си отстояваш ценностите. Да, така е в КНДР, в Беларус, в Русия и още няколко подобни държави. Ти там ли живееш?
Да си чел поне малко история? Като тръгнем от Античността и преди това, та чак до 1990 година има милиарди пъти повече примери на хора реално пострадали заради убеждения, принципи, дисиденство, вяра или каквото и да е подобно.
Или пък де да знам, може би да тракаш по клавиатурата или да викаш по площадите е по-трудно от някоя каторга, инквизиция, ГУЛАГ и т.н. мога да изброявам до Коледа примери на жестоки репресии в миналото заради убеждения.
Но на него сега му се струва трудно. Много си нежен и крехък, бе. По-нежен от някой гей си.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Клише-йка 20.09.2020 21:24:31 + 4 2
Боже, наистина е много мъката!
Ама няма как иначе да е, тя, свободата/пълнотота на духа, не е проста работа като свободата/пълнотата на г..а, например.

Впрочем, жена съм, бе, ако изобщо знаеш какво е жена, де, в което се съмнявам, че нещо все нежни "мъжове" са ти в главата или просто само клавиатурата ти запълва и топли нощите.
Хайде, дано ти е достатъчно (само)задоволяващо словесното и всякакво друго само(тно) блудство!

И тъй като поводът за коментара ми беше дразнещата, болна нужда на някои, някакви, от постоянно отбелязване навсякъде чрез чесане на езици (защото няма какво друго да си почешат), без отношение към съответната тема, моля за извинение интересуващите се от и пишещите по темата за допълнителното й оспамване, на коетo, от своя страна, слагам край.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Meltdown 18.09.2020 21:38:13 отговори + 5 5
Sodom са една от най-големите траш метъл банди ! Никога не са изневерявали на стила си за разлика от други. Аз лично очаквам траш резачка импригнирана в метъл шедьовър ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MetalHeadbanger 18.09.2020 22:28:52 + 6 6
Да точно....малко са бандите които продължават да бранят своята идентичност.....Да държат на корените си. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Боже колко мъка има по тоя 19.09.2020 07:23:22 + 5 10
Да я... бранят?
От кой я бранят? Някой се опитва да им я вземе/завладее ли?
Нещо да съм ти казвал за клишета?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MetalHeadbanger 19.09.2020 17:40:08 + 6 6
Ти явно си домашен фен.Първо лично съм бил на афтър парти с Том и тогавашният състав на Sodom. И второ за разлика от теб имам всичко на Sodom и то в лимитирани издания и боксетове където са издадени.Да продължавай да теглиш музика и се дръж като нашамарено хлапе....ЯВНО ОСВЕН ОТ ИДЕОЛОГИЯ И ОТ МУЗИКА НЕ РАЗБИРАШ..... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Боже колко мъка има по тоя 20.09.2020 01:19:23 + 5 7
Внимавай, че малко ти остава и ще станеш същий Болен Сидеров.
Отишъл в Рим и вече е по-католик от Папата.
Домашен фен съм бил
А ти уличен фен ли си?
"имам всичко на Sodom и то в лимитирани издания и боксетове където са издадени"
Абе, "висшата раса", какво е това паразитно "където"? Къдьето нъ сьело тъка гуворити.....
Може да имаш всичко на Содом и даже неиздаденото
И на 10 афтър партите да си ходил.
Обаче да знаеш - коловозите, в които сам си се вкарал, повреждат безвъзвратно. Да скачаш като ужилен всеки път като чуеш 'гей', да трябва да си вечно нащрек някой да не нарани нежната ти чувствителност и да не можеш да имаш свое мнение по много въпроси. Прав бях, че си промит мозък.
И това да си служиш с примери, "където" нищо не доказват за неща, "където" нямат нищо общо с тях - типично по Боленски, Каракачановски и Джамбазки. Вечно намръщената анти- дружинка. А тези 3-мата са по-сбъркани от гейовете. Щом те влече към тях - давай. Но не се сърди на хората, които виждат реално какъв си
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MetalHeadbanger 20.09.2020 11:21:06 + 8 5
Драги ,ти заблудена дребнава душица.Аз за разлика от доста хора,включително явно и от теб си държа на позициите въпреки това какви негативи ми носят.Да не харесвам и не приемам хомосексуализма и малцинствата.Да гордея се с моята раса.И да благините които хора като теб-либерали ползват в нищожното си битие са създадени от НАШАТА БЯЛА РАСА,която слугите на нпо-та и други лапнипаричковци се опитват да я превърнат в бездуховна маса служеща само за плащане на данъчна облага-пак за хора като теб.А относно музиката смятам,че там съм КОСМОС И ВЕЛИКАН.Просто там съм отдал доста години от живота си,на взаимност и търсения.Слушам метъл и то в стилове и групи познати за малцина,но и нео-фолк,дарк ембиънт,индъстриъл,маршова,средновековна,класическа...Като за класическата ГОЛЯМО ОТВАРЯНЕ НА ОЧИТЕ МИ ИМА И МОЯТА ДАМА.И Знаеш ли Том какви възгледи има?...Едно не ми е ясно,как за няколко години шепа хора забравиха и отрекоха своята расова и етническа принадлежност.А тримата уж политици споменати от теб са същите паразитни същества като останалите играещи на струната пълнеща им алчните стомаси.Моля не ме сравнявай с тях....Пожелавам ти течна неделя и маса с тъмен субект....Ти губиш,аз печеля защото съм чиста душа спрямо ДРЕВНИТЕ....
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Боже колко мъка има по тоя 20.09.2020 17:08:33 + 2 4
Предупредих те, взимай мерки. Болестите, и физически и психически, не подбират по партийна линия. Та независимо дали си или не си фен на онез тримцата - ще те хване същата болест. Тя те е хванала вече де, но усложненията предстоят.

П.П. Циганката дето те хвали не се нарича дама
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MetalHeadbanger 20.09.2020 20:03:25 + 7 2
Тук прекали.Внимавай коя дама наричаш циганка.Знаеш ли че именно на такива като теб преди години им сваляхме кубинките...Защото да принадлежиш към някаква субкултура първо трябва да си се доказал,кървял,страдал,ЖИВЯЛ....И си противоречиш...нали всеки има право на убеждения,но явно в твоят застинал мозък изцеден от цигански вагини и знаеш само да пресмята кинтите които си изкарал потъпквайки всичко достойно и човешко.Чети между редовете иначе си загубен в своята поквара и малоумно заяждане...Дребна душа принадлежаща на дребнав човек,ТЕЖИШ НА ЗЕМЯТА И КЛЕТА МАЙКА БЪЛГАРИЯ те оплаква....Защо ли....1488 Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Боже колко мъка има по тоя 21.09.2020 11:16:25 + 1 6
И какво ще направиш? Ще ме пратиш в концлагер ли?
Еми ти понеже си много мъж и "висша раса" - извикал си гаджето да ти помага тука
А тя се кръстила Клишейка, което много прилича на Айше. Та и от там изводът, че е циганка не е далеч

Трябвало да "съм страдал, кървял"..... Хахахахахахахахаха
За последен път ти казвам - лекувай се докато е време!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Базил Фолти 18.09.2020 20:22:58 отговори + 7 12
Няма да е нещо по различно от тупа-лупа, дрън-дрън... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MetalHeadbanger 18.09.2020 19:22:37 отговори + 10 3
Любима група.Сигурен съм,че албумът ще е на високо ниво.За първи път дългосвирещ албум с двама китаристи...очаквам още повече рифове.Нямам търпение да си взема боксета с този удар... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Psychonaut 19.09.2020 15:56:46 + 2 2
В Tapping the vein също са двама... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MetalHeadbanger 19.09.2020 17:31:03 + 3 1
Не,в този албум китарист е само Andy Brings.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".