PAPA ROACH ще бъдат вторият хедлайнер на "Summer Chaos Festival" на 16 юни в Бургас

8 дек 2014, 11:02 ч. 2557 / 3 61
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Уважаеми дами и господа,

M.E.MUSIC има удоволствието да представи
втория хедлайнер, потвърдил участието си на

SUMMER CHAOS FESTIVAL 2015, гр. Бургас
 
Калифорнийските рок машини PAPA ROACH
 
Напомняме, че Summer Chaos Festival ще се състои на 16 юни 2015г. на стадион Лазур в гр.Бургас, с подкрепата на Община Бургас.

Билети за събитието могат да бъдат закупени online на www.ticketpro.bg, както и от партньорсите каси на Ticket Pro в цялата страна: НДК - Билетен Център, касите на Арена Армеец София, бензиностанции OMV, Office 1 Superstore, магазини Orange, супермаркети „Пикадили“, магазини „На Тъмно“, магазин „Sound graden”, магазини „Usit Colors” и др.

Papa Roach е една от най-актуалните рок банди на нашето време, създадена през 1993г. в Калифорния.  Фронтмен,  основен композитор и емблема на групата е харизматичният Джейкъби Дакота Шадикс, по-известен с псевдонима Коби Дик.

В старта на своята кариера групата определя стила си като ню-метъл и рап-метъл и е повлияна стилово от великани в бранша като Nine Inch Nails, Faith No More, Motley Crue, Rage Ahainst The Machine, Stone Temple Pilots и др.

Първият голям успех идва с албума "Infest" (2000), който само за няколко месеца става тройно-платинен. Следват златният "Lovehatetragedy" (2002) и платиненият "Getting Away With Murder" (2004). За своята над 20-годишна кариера до днес, Papa Roach издават 8 албума, продадени в над 20 милиона копия по цял свят, а през 2001г. са номинирани са престжната награда Грами в категориите "Най-добра нова група" и "Най-добър видеоклип" за парчето Broken Home.

Предсоящото участие на Papa Roach в Summer Chaos Festival Burgas 2015  е част от голямото световно турне, в подкрепа на последния албум на бандата F.E.A.R.. То ще стартира през януари 2015г. от САЩ, през февруари бандата лети за няколко концерта в Австралия и Нова Зеландия, а месец по-късно започват и европейските дати.

Papa Roach ще пристигнат у нас в състав: Джейкъби "Коби" Шадикс - вокал, Джери Хортън - китара, Тобин Еспеарнс - бас и Тони Палермо - барабани.

Предстоят да бъдат обявени и други големи имена!


 

papa-roach



Коментари   (61)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


интелигентен новатор 13.12.2014 18:57:16 отговори + 10 5
Добре че го има този сайт да си избивате комлексите хейтъри сополиви с нашивки! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Загрижен гражданин 13.12.2014 17:26:17 отговори + 7 5
Тия фешънчета от Папа Роуч да се пазят в Бургас да не попаднат на адските батки/лица/маняци с Адидас анцузи и после да трябва Харабейшио да разследва поредния бургаски батак. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

15-1/87+1 13.12.2014 17:20:35 отговори + 5 1
Мечтая си да имам свободно време колкото някой от вас. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

С елек, без елек, бургазл 13.12.2014 13:20:23 отговори + 7 0
Тоя ***** Джаста дори не може да осъзнае кое е оригиналното на 2Cellos. Изключително дразнещо същество, трябва да получи перманентен бан по ДНК! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

С елек, без елек, бургазл 13.12.2014 12:49:26 отговори + 10 0
Джаста, ти ли си бе? Имам чувството, че си спрял да се развиваш на 16 и си умствено изостанал. Не е 2002, хардкора и нео-метъла са два различни стила, вече няма ММ и хевито не е музика само за елеци. Бах'та в експоната майна! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


анти-елек 10.12.2014 01:25:53 отговори + 3 7
И новите им песни не са зле.Естествено като бяха ню-метъл си бяха лудница,но и сегашният им алтърнатив ми харесва.А в комбинация с Godsmack и може би(подчертавам МОЖЕ БИ) Sоulfly,става як фест.За нашата родина си е мечта. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MyNameIsCobyDick 9.12.2014 22:55:27 отговори + 4 2
Харесвам! Само ако може предимно песни до 2003-та! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 9.12.2014 14:37:06 отговори + 20 2
Като чета коментарите и падам - мислех си, че поне феновете на рок музиката са малко по-широко скроени от останалото население в България, но греша. Отвратен съм. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Веселата печурка 9.12.2014 11:46:47 отговори + 23 4
Колко смях падна, докато прочета коментарите в стил "про и анти", едва ли не хепатит ми докараха някои изказвания.
Я дайте да си го кажем в прав ред с фактите - "Хлебарките" *не са* група (подчертавам - група, не банда, в случая разлика има – Бийтълс са група, Моторхед банда) за старите пушки, към които аз принадлежа (въпреки мизерните си 25 години) - въпрос на вкус. Слушат ги предимно (но не само) по-млади хора (тинейджъри), модерни, напредничави ако щете. Да ги слагате редом до банди/групи, които са творили история, докато горните са били все още в топките на бащите си, е меко казано... глупаво. А да накланяте везните в полза на PR, да твърдите, че са по-добри, е същински мазохизъм. Най-учтиво моля да не им приписвате несъществуващи качества, това, че ги харесвате не значи, че са „открили топлата вода” – и преди тях е имало такава музика, ще има и след тях, а тяхното творчество с нищо не е обогатило стила. Едва ли е нужно да пояснявам, че не ги харесвам. И за това ще направя най-удачното нещо - няма да им ходя на концерта, няма да мисля за тях (еврика!). Разбира се, мога да ги напсувам по най-грозен начин, но няма смисъл - има напълно нормални хора, които харесват такава музика, не аз съм този, който да им казва кое е добро и кое - не. Ще рече, че, забележете, *уважавам чуждото мнение, дори да не съм съгласен с него* - нещо за което в България те пребиват до смърт с метална тръба. За това стига сте се лаяли като улични кучета, стига сравнявали несъвместими стилове и хора, ами си слушайте каквото там харесвате и не втълпявайте насила мнението си. Писнало ви от Сабатон? Не ходете на концерта догодина. Powermad за вас са средновековна банда неверници? Не си слушайте. Нима е толкова трудно? Интелигентни хора сте все пак. Бъдете здрави, приятели.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

stross 12.12.2014 09:54:43 + 2 0
Powermad са култ ! Nice Drems до дупка ман ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mastodon_bg 9.12.2014 11:09:48 отговори + 17 0
Аз все се питам, защо никой не кани банди, които ОПРЕДЕЛЕНО имат голям брой фенове в България. И говоря за банди, които, може да са на 20+ години, но с последните си албуми са създали впечатлението, че не са се износили и могат да свирят МОДЕРНА музика (нали това искате - МОДЕРНО да е, ЕВРОПЕЙЦИ да бъдем). Тук става въпрос за банди като Gojira, Mastodon, Machine Head, Carcass - специално тези банди бълват албуми през 2-3 години (без Carcass) , ама АЛБУМИ!, които започват да владеят класации.
Не мога да разбера, като сте такива МОДЕРНИ ЛЮДЕ, как никой не обелва и дума за концертите на Behemoth, Blind Guardian? Виждате ли, как една банда на 23 години (Behemoth) може да завладее екстремната музика само с 2 (две!) песни - няма нужда да излагам целия албум. Лично аз последните творби на Godsmack и Papa Roach (тях пък въобще) не знаех, че съществуват, камоли да тръгна да ги слушам.
Е, всичко опира до личната преценка вече - който иска да слуша PR и Godsmack - има си дати за тая работа, потвърден фестивал, който пък е против - 28 Януари, 15 февруари, 20 април, 16 май и т.н.
Приятен ден!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


гений 9.12.2014 07:39:48 отговори + 32 1
Такааа. Най-сетне прозрях. Прозрях какъв е проблема на хората искащи "модерни банди". И в момента, в който са модерни. Те не ги искат щото харесват музиката им. Ако я харесват - ще я харесват и след 20 години. Ама не. Тогава те няма да са им интересни щото вече не са модерни. Т.е. иска се нещо не защото прави яка музика, а защото е модерно ама точно сега в този момент. Не заради музиката, а заради модата.
Е това е чалга мислене.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

nope! 9.12.2014 09:51:34 + 12 2
АПЛАУЗИ! По-точно казано от това няма накъде. Ограничено мислене, ако въобще има такова, на ограничени индивиди. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баба Яга 9.12.2014 10:17:23 + 9 1
Точно така, мъкнат се по модата, ама не знаят и коя е модата, и оквичават света за отдавна остарели звезди.
Ама то е известно - такива "звезди"- еднодневки залязват на изток.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

НаВрачевУСфинктера 9.12.2014 01:31:10 отговори + 11 1
Врачев, ти какво зленце си... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Кирил Врачев 9.12.2014 00:39:59 отговори + 4 41
айде марш в Краварна, траш, хеви елеци !!! Хората искат модерна музика, не некролози, свиквайте !!! Ходете си на смешните банди като Саба-батальона, Слеърските ******* и Megaмъртвите ; ) ******************************* Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

фасфас 9.12.2014 04:39:05 + 12 3
Да, защото в света има само хипер модерна музика като 'papa roach' разбираш ли, всичко останало са хеви елеци ;D

Ето точно това значи музикално ограничена нация. Ето точно затова очаквайте групите, които в момента ежегодно обикалят Европа и САЩ да дойдат тук след точно около 25 години. Яжте здравословно за да не пукнете дотогава, ей!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Slay 9.12.2014 10:06:59 + 11 2
Цъкам минус само заради богохулството срещу Слейър. Ти не си човек, бе Кирчо, ти си кир! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

приятел 9.12.2014 23:23:56 + 8 3
Кирца, принципно не съм съгласен с теб, но шапка ти свалям, че изказваш мнение, и най вече, че стоиш с истинското си име зад него! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-елек 9.12.2014 00:11:19 отговори + 6 12
Криво ни е, тежко ни е и душата ни боли.
Това са чувства черни, неприятни.
От нийде блага вест не ще да долети,
Не ще се случат случките приятни.
Няма таз година Цоня с четка във ръката
Да рисува някой блок панелен.
Няма даже нийде по селата,
Джоуи да просвирва баса гневен.
Няма го и лагера любим –
До Каварненската бай Арена.
Без сапун да потребим,
Изкарвахме по седем дена!
Невчесани, мърсочести и потни
Живяхме си като в гнездо
Приличахме си на животни
Сгушени под кметълско крило.
Кметъл? Туй що беше? Веч го няма...
Има само миризма – нечиста, лоша.
Сега се сетих! Лоутън също ни остана,
И в джоба ни прокъсан – два-три гроша.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

stross 9.12.2014 11:00:19 + 5 2
Ти не си смешен Пинокио. Ти си трагичен.
Power
Burnin'
Brains out
United metallians ready to strike

"White heat
Red hot
Mayhem
If you don't feel it you won't understand" Helloween'85
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баба Яга 9.12.2014 11:18:09 + 10 2
Миличкият туй си знае
и това си вечно бае
щото честичко се друса
и това му е по вкуса
като бандите "модерни"
с вени от спринцовки черни
с погледите замъглени
и очичките червени
феновете им друсалки
май си нямат залъгалки
дозичката днес я няма
кат не дава кинти мама
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Крокодил с ориз 9.12.2014 14:09:48 + 7 2
Ох бре, човече,
спирай се вече,
че от всичките обиди
при тебе смисъл се не види.
Па и за поет не ставаш,
та какво се подиграваш?

Не че аз съм по-добре, де...
Ама хич не ме и грее. (Егати римата!)
А пък ти я помисли
и после "стихове" реди.
***

Уфф, не мога да редя рими. Поне си го знам, де. Анти, братленце, на теб римуването ти се удава по-малко, отколкото на мен. Смешна работа.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-елек 9.12.2014 00:02:14 отговори + 8 17
То пък вашите дет/траш величия дето доти и в Америка събират по 200 човека,колко пъти ще идват?Сабатон?Точно пък тея умрели хеви/паЛар мършляци,с тъпите им епични пенички,не това не е модерна група за мен.Стилът им е тъп просто.Къде си видял на големите фестивали на запад Сабатон и тем подобни.На Рок ам ринг ли,на Даунлоуд,Граспоп метъл мийтийн,Рок ин рио,Сонисфиър?Тука през 5 месеца идват.Айде у лево с тея епични говна.Нека повече групи като Papa roach идват.Искаме Slipknot,System of a down,Linkin Park,Disturbed,Five finger death punch,Staind,Bring me the horizon,Avenged sevenfold,POD,Rage Against the machine,Lamb of god,такива неща.Щом не са идвали преди 10 години(нали бяха много скъпи),ще идват сега.По-добре от разни умрели хевита,дето ги няма в 1000-та. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Фен съм, но не на тези 9.12.2014 01:30:23 + 14 0
Papa Roach са пълни смешници в сравнение с Disturbed, Slipknot, POD и Avenged Sevenfold! Ако провериш, ще видиш че те дори нямат българска фен страница! Публиката, която ще отиде, ще бъде там заради Godsmack, Roach са пълнеж за да ти оскубят парите! Ако второто име, беше някое от тези, които си изброил всичко щеше да си е ок. Но имай пред вид, че Disturbed от 2011-та са в почивка и музикантите работят по странични проекти. Друг фактор са промоутърите, които 1. не правят проучване какво се слуша и после пискат, че са докарали някой, а е имало слаба посещаемост. 2. В последните години започнаха да искат големи суми за залезли групи или такива които не събират достатъчно публика не само тук, но и въобще в източна Европа като цяло! 3. От фестивал, от който се очаква да съберат някаква печалба е редно да пуснат билети и за трибуните, но явно сами разбират, че с Roach няма да напълнят и терена! Проблеми с посещаемостта за 2 пъти MetallicA, 2 пъти RAMMSTEIN и BIG FOUR, да кажем нямаше и дори идват фенове от съседните държави! Avenged и другите които си споменал определено щяха да предизвикат интерес, но Roach нито са им от категорията на всички изброени, нито се котират в България! Хората недоволстват, не защото се канят по - нови банди, а защото се канят такива които тук не се слушат от повечето фенове! Ето Таrja Turunen идва за N-ти път, но си събира публиката на всеки концерт! Тези които ходят на концерти по - клубове с по 200 до 400 места не е в тях проблема. Ако Roach направят такова участие също няма да е проблем, но когато се прави фестивал да се прави по нормалният ред, с качествени и големи имена за хедлайнери и в съответствие с икономическото положение в държавата! Няма такъв филм като MetallicA за 50 - 70 лв и Roach за 110, няма смисъл да се съпоставят като музика, постижения или както и да било, вторите отстъпват в пъти и дори на Godsmack могат само да подгряват!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

nope! 9.12.2014 09:48:20 + 5 0
Човек това е този, дето се подвизаваше преди с ник Джаста, на него НЯМА смисъл да му разясняваш каквото и да е. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баба Яга 9.12.2014 10:08:28 + 5 0
Точно така, nope!, това е Джастата, от форума го наритаха, сега там е кротък като агне, да внимава и тук, защото ще му се случи същото. Не защото не харесва това и онова, а защото обижда. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Крокодил с ориз 9.12.2014 13:54:29 + 12 0
Sabaton в момента са изключително популярни, догодина ще са хедлайнери на фестивала във Вакен, а миналата година в Полша свириха пред над шестстотин хиляди човека. Буквално това.
А и ето ти ги баш на тазгодишния Граспоп:
https://www.youtube.com/watch?v=WoUzlVFWf70
Не свирят за пръв път там.
Хайде не се излагай.

А и... Slipknot ли са ти модерните, че са почти на двайсет години? Lamb of God, дето пък са съвсем на толкова? Stystem of a Down, дето и те са на толкова? Rage Against the Machine ли, дето са на повече? Sabaton са по-нови и по-модерни.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баба Яга 9.12.2014 15:16:54 + 7 1
Като си токова модерен, анти-елек, довечера ще бъдеш ли в НДК на 2 cellos? Ето ти съвсем ново и модерно и нашите промоутъри са реагирали навреме и са ги поканили. Ама се съмнявам, че ще си там, защото 2 cellos не са размъкнати нео метъл друсалки. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Deutsche Heavische Meatal 9.12.2014 00:00:43 отговори + 6 14
Разбира се, и за пореден път, беснеещите каварненски орки надават фалцетен вой на недоволство придружен със стичаща се носна слуз и отпускане на сфинктера, което само по себе си довежда положението до логичен, омазан завършек.

Кой ви кара насила да ходите, бе? Слушайте си Грейв Дигър, пазете плешивите темета, тънките конски опашчици, дъхът на мента и спържа, и не ходете.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-елек 9.12.2014 00:04:16 + 3 14
А кАжи им.Сабатон,хахаха,надъхвате ли се на войните,а?Меноар номер 2.И да си изперете елеците с нашивките,че миришете през компютъра. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

..... 9.12.2014 00:34:24 + 10 3
Through the gates of hell
As we make our way to heaven
Through the Nazi lines!!!

BTW , Deutsche Heavische Meatal , на Сабатон ще се сцепим и много носна слуз ще изтече! Помни ми думата!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Крокодил с ориз 9.12.2014 14:13:54 + 4 0
Мен пък Godsmack ме кефят... много.
Papa Roach вършат работа, обаче не ги познавам достатъчно. И все пак... Малко уважение може ли? И без това почти всичкият хейт идва от твоите и на Джаста тъпотии. А Джакоби Шадикс направи кавър на Смоука:
https://www.youtube.com/watch?v=NRX8yp4UuH0
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

EntombeD 8.12.2014 21:39:17 отговори + 7 1
отврат! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sixxx 8.12.2014 15:56:12 отговори + 4 10
Papa Roach са супер добри според мен. След "Getting away with murder" са си чист модерен хард рок. И са доста популярни бай дъ уей в Щатите и Западна Европа, тук явно сме малко по-ограничени. Миналата година Офспринг и 30 секъндс пълнят сами стадиони на Запад, тук.... едва едва терена на Академик. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Фен съм, но не на тези 8.12.2014 16:43:02 + 12 3
Бай дъ уей, по скоро тук хората имат по добър вкус! Как да напълнят стадион The Offspring, като са залезли много отдавна, даже гледах някакво интервю с вокалиста, който разправяше че му е трудно да пее песни за 15 годишни! През годините, ако са израствали са щели да си запазят феновете. А тея 30 секунди, точно толкова им е бил звездния миг най - вероятно! Тук не е пълно, като в САЩ с 12 годишни ученички да им се прехласват! Същия ако не и по лош успех ги чака и Papa Roach, макар в сравнение с предните 2 групи да са малко по - слушаеми! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Deutsche Heavische Meatal 9.12.2014 00:05:00 + 3 15
Какво очакваш?

Тук все още има дебели, потни, вмирисани и носещи нашивки индивиди, които с бедната си ограниченост и непоносимост не признават нищо друго, освен това, което е на почит сред бачкаторското им братство. Траш миетъл, буркани в мешката, и Ханзи от Скорпиънс, копеле! Това е, какви са тия от Калифорния, те не са музиканти дори бе...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

stross 9.12.2014 10:51:49 + 6 3
Да,палячо пубертетски.Heavy Metal is the Law и Helloween до дупка и за десерт Iron Angel ей тва е истината нещастнико! Ай наздраве с бира в ръка. Papa Mapa из съкс !!!!!!!!!!!!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Фен съм, но не на тези 8.12.2014 15:54:07 отговори + 10 2
Няма значение на колко години е една група, може да е на 3, може и на 30. Важното е да има фен-база там където отива да свири и да прави качествена музика,за която си струва да си даде човек парите. Определено не съм фен на COCK Roach, слушал съм техни неща и не ми харесват и няма шанс да дам 110 лв само за Godsmack, при положение че през 2012 - та за 90 лв в Сърбия съм гледал Gojira, Machinhead и MetallicA, a тук за 50 лв MetallicA и за 40 Marilyn Manson! Някой си прави много як ташак с метъл общността в България и се опитва да прави пари на гърбът на незаможният български фен! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

странник 8.12.2014 15:16:57 отговори + 11 6
и к'во им е новото на Godsmack и Papa Roach? Едната банда е на 19 години, другата - на 21. Винаги сме поне с 10 години назад от всичко случващо се по света. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Ronnie 8.12.2014 22:29:01 + 12 3
Щом те вълнува актуалното в момента, отиди на концерт на Криско, той сега е на гребена на вълната. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

странник 9.12.2014 02:38:24 + 6 4
вълнува ме актуалното в метъла, което си ни подминава, докато не стане и то на 20 години като въпросните две банди Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

f-ff 27.01.2015 12:00:29 + 0 0
Актуалния метъл ни подминава защото ако дойде, ще сте ти и още един странник, попаднал там погрешка..... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

странник 31.01.2015 02:34:51 + 1 0
...което е много, много тъжно, но не и напълно вярно. За пример мога да ти дам разпродадените концерти на Parkway Drive, например. Претъпкания клуб при концерта на Enter Shikari преди няколко месеца. Феновете на модерния метъл стават все повече, жалко, че байганьовците-промоутъри не го забелязват. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Вечно недоволен 8.12.2014 14:27:36 отговори + 6 3
"В старта на своята кариера групата определя стила си като ню-метъл и рап-метъл и е повлияна стилово от великани в бранша като Nine Inch Nails, Faith No More, Motley Crue, Rage Ahainst The Machine, Stone Temple Pilots и др."

Великани, които ние в България няма никога да ги видим, понеже сме заети да правим многобройни фестчета и концертчета на групички, повлияни от тях.


Да, знам че Motley идваха в Каварна.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Вечно недоволен 8.12.2014 14:28:23 + 5 3
и Фейт в Бъргъс. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

LorD NachonI 8.12.2014 14:11:10 отговори + 14 5
????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????Нямам думи!!!!!! Много " яка" г.й банда!!!!!! Пълен смях ,незнам кой би отишъл на подобен вид събитие!!!! Този фест се очертава като пълен провал!!!! Който го организира трябва да е много напред с финансовите средства за да си пзволи такива загуби!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Opethio 8.12.2014 13:28:25 отговори + 16 9
Аз съм твърдо ЗА! С концерите от последните години само доказваме на себе си,че сме едно застаряващо поколение в музикално отношение. Тук нямаме музикална култура.... За феновете на класиката си има концерт на TOTO. Айде стига с тези хейтове....нека се поналеят и малко "нови" банди. Забравихте какво беше едно време като си ги слушахте на касетите и бандите ви бяха само в мокрите сънища. Сега дойде времето на концерите и не мисля,че България изостава. За нашата държавица е перфектно,нищо че сме бастуни и музикални инвалиди... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сокол 8.12.2014 13:19:26 отговори + 17 7
Ще пропусна с кеф! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mastodon_bg 8.12.2014 12:20:27 отговори + 19 15
продължаваме с пед*лските фестивали - всяка година все по-зле става! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Opethio 8.12.2014 13:20:54 + 4 12
Я си оди на някой селски сбор... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mastodon_bg 9.12.2014 10:54:11 + 8 2
Предпочитам селския сбор - там поне ще поканят някоя млада българска банда да свири кавъри, отколкото да гледам тия смешници на сцената, заедно с пикльовци и паляци като теб пред нея. Смешна история е този фестивал, а феновете са по-злобни и от тези на lp - осъзнават, че групата им е смешна, ама пак наливат. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

глад 8.12.2014 12:01:02 отговори + 15 4
бат георги задушаам са Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

фасфас 8.12.2014 11:49:53 отговори + 16 9
Поне не им слагайте снимка на главната страница, мислех да закусвам! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Peter Pan 8.12.2014 11:47:45 отговори + 9 12
Леле! Коя година е бе, хора? Някои групи нямат давност, но тия двете определено са с изтекъл срок на годност. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баба Яга 8.12.2014 12:05:04 + 12 5
Точно, егати новите групи, особено като се запревземат в новини за Сабатон и подобни групи, които едва са били създадени, когато нео-"величията" вече залязваха. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

pii 8.12.2014 11:30:27 отговори + 16 8
Тряваше Уайтснейк или Пърпъл Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-елек 8.12.2014 11:16:30 отговори + 16 10
Че малко ли е за България?Такива групи тук са рядкост.Ако някой е очаквал Slipknot да подгряват на Godsmack,значи не е въобще в час.Иначе това го знам от 4 дена,че са те.Ако и Soulfly потвърдят,става перфектно.Нищо,че са идвали 5 пъти.The Exploited са другите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


...... 8.12.2014 11:15:08 отговори + 19 7
Поне има разнообразие. Бандата не е лоша. Верно, песните им вече не стават, но старите им неща бяха доста добри. С кеф ще се гледат. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-елек 8.12.2014 11:23:02 + 11 11
И от новите има добри парчета.Е не е като първите 2 албума,но все пак не е зле. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

nope! 8.12.2014 11:11:47 отговори + 15 21
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА, ТОВА ЛИ БЕШЕ МНОГООБИЧАНАТА И ЛЮБИМА НА ВСИЧКИ ГРУПА, ХАААААААААААААААААААААААААААХАХХА? Че и хедлайнер ще я водят. Ма нищо чудно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".