Първи трейлър за предстоящия албум на SABATON

27 юни 2016, 12:14 ч. 730 / 4 5
пред./следв.

   Както знаете, SABATON ще издадат новия си студиен албум "The Last Stand" на 19 август. Продуцент на творбата е Peter Tagtgren. Групата вече пусна първия сингъл от творбата - "The Lost Battalion" по-рано този месец. Сега, чрез плейъра по-долу, може да гледате и първи официален трейлър за "The Last Stand".

   На 10 март 2017 г. очакваме Joakim Broden и компания за поредния им концерт в България, този път - със специални гости ACCEPT (поръчай билет онлайн).

 

 

sabaton-2016-the-last-stand

още за:

Sabaton


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


............. 28.06.2016 08:32:51 отговори + 2 1
Най-много Сабатон да си го преместят в другия крачол, ако ви прочетат и на двамата простотиите.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 27.06.2016 18:21:33 отговори + 6 4
Де да имаше повече иноватори като Сабатон в наши дни. Не, повечето "метъли" трябва да са със зализани косички, задължително татуирани, гримирани, по потници и с маникюр, крещящи за разбитите си сърчица и това колко са нещастни, понеже иначе фен базата на Джъстин Бийбър няма да им се кефи. Слава на Скандинавиа! Ако не бяха те, истинския метъл отдавна щеше да е мъртъв. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 27.06.2016 18:22:51 + 1 1
Скандинавия* Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Язе 28.06.2016 02:26:21 + 2 3
Позьорче защитава смешни позьорчета, сочейки ги за някаква алтернатива при условие, че са пълен фалш (както и съответното позьорче-терличе). Има къде къде по-стойностни неща, които нито са зализани, нито са комерсиални, нито имат клиширани текстове, за които да се хванеш от "истинския" метъл, но ти естествено няма опастност да ги знаеш и се хвърляш на възможно най-блудкавата метъл-чалга с най-изтърканите и празни текстове...

Тежко и горко на метъла ако тези смешки трябва да го спасяват...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Крок 28.06.2016 09:49:11 + 2 1
По-добре си вземете билети навреме, че много ще мрънкате смед това! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".