Paul Di'Anno стартира краудфъндинг кампания за операцията на коляното си

16 яну 2021, 10:25 ч. 1017 / 14 9
пред./следв.

   Бившият вокалист на IRON MAIDEN Paul Di'Anno стартира краудфъндинг кампания, с която да финансира операцията на коляното си, която трябваше да бъде извършена още преди няколко години.

   Целта на певеца е да събере от феновете 20 000 британски паунда чрез сайта "JustGiving". В анонса на кампанията четем, че всяка помощ, колкото и да е малка, ще бъде от полза. Както и че Di'Anno е отлагал процедурата с години и това начинание е единствената му надежда операцията да бъде извършена достатъчно скоро.

   В началото на миналата година вокалистът обяви, че ще изнесе последния концерт в историята си на "Beermageddon Festival 2020" през август с формацията IDES OF MARCH, включваща и други бивши членове на "Девиците". След като събитието бе отменено заради пандемията от коронавируса, не е ясно дали и кога почитателите на Paul ще го видят отново на живо.

 

още за:

Paul Di'anno


Коментари   (9)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Петроханко Брат 20.01.2021 00:52:37 отговори + 2 0
Какво е това яко хейтване по Paul Di'Anno. И на мен ми се е случвало да карам колело, докато съм в болничен. Не защото искам да цакам системата, а просто защото съкращаването на болничен не е от най-лесните неща.
Безумно е да го съдите за това, че след изгонването си не е успял да създаде кариера, доближаваща се до тази на кораба-майка. И други доста по-талантливи музиканти от Мейдън не са успявали да направят голяма кариера. Той е пял и с други групи, но за да успееш в музикалния бизнес не е нужен само талант. Дори дълго време след напускането не е пял песни на Мейдън по концерти. Но явно заради желанията на публиката се е наложило.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ron Jeremy 16.01.2021 19:51:05 отговори + 10 6
Бахти наглия тулуп! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хаха 16.01.2021 16:16:39 отговори + 9 3
А помните ли като го осъдиха за злоупотреба с помощи за инвалиди?
Само не се сещам лежа ли в затвора тогава
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

маке 16.01.2021 22:51:35 + 9 0
Ето - лежал е:
https://www.werock.bg/novini/paul-dianno-uspya-da-izleze-ot-zatvora-predsrochno?id=18971
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

маке 16.01.2021 13:22:09 отговори + 12 3
Пее в 2 албума на Мейдън, издал е после и други... Не получава ли отчисления от техния Музикаутор или пък не му стигат?
Гледах във Фейсбук, че Блейз Бейли се самопредлага да бъде гост вокалист на който поиска и си плати.
А същеверменно Брус Дикинсън е мултимилонер. Не, не казвам, че и другите 2-ма трябва да са. Но поне 20К за спешна операция би трябвало да имат. Евентуално.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 16.01.2021 16:15:27 + 10 1
Е, ако беше нормален човек, предполагам, че парите от първите два албума щяха да му стигнат за цял живот (е, нормален, скромен живот). Да не говорим, че всеки друг на негово място би се възпозвал след напускането на Мейдън и би направил прилична криера в други групи. Но Пол за нищо не става, просто е имал невероятния късмет да попадне в такава група. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

RockPro 16.01.2021 17:36:29 + 13 0
Di'Anno има авторски права само върху 3 песни от продукцията с него, и определено тези средства не са отишли по предназначение през годините. Преди години бях в екипа на Европейското му турне и този човек задължително имаше бутилка Jack в хотелската си стая, за загрявка, всеки божи ден. Отделно, че не се появяваше на саундчека, който му го правеше друг музикант ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Металист 9.02.2021 00:42:11 + 0 0
Бил е женен 5 пъти. Какво си мислиш, че му е останало? В интервюта признава, че без мейдън никой нямаше да знае кой е. И че ако знаеше тайната на успеха, би бил милионер. Истината е, че музикалният бизнес е непредвидим. А Диано правеше добри концерти до преди 15 години, след което качеството рязко пое надолу и то главно заради самия Пол, не толкова за по-евтините музиканти, с които се изявяваше. И все пак - винаги съм го гледал с удоволствие. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Болярин 16.01.2021 10:44:07 отговори + 15 2
Дано си спаси кракът човека, но кофти с този вирус. Иначе за мен е пропаднал човек Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".