Paul Stanley има идея къде и кога ще бъде последният концерт на KISS

15 окт 2019, 09:29 ч. 1553 / 9 4
пред./следв.

   Фронтменът на американските легенди KISS Paul Stanley казва, че вече има идея къде и кога ще се състои последният концерт от настоящото прощално турне на групата "End of the Road".

   Квартетът планира да обиколи света за около три години, след което да сложи край на съществуването си. Музикантите коментират, че искат да си вземат сбогом с феновете както подобава. Графикът на турнето е все още отворен, но Stanley вече си представя последното шоу. Той все още не разкрива подробности, но споделя, че последната песен от биса ще бъде "Rock and Roll All Nite".

   Преди известно време и Paul, и Gene Simmons обсъждаха вероятността KISS да продължат в бедеще дори и без нито един оригинален член. Какво ще се случи предстои да разберем.

 

още за:

KissPaul Stanley


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


dedopanda 11.11.2019 14:52:12 отговори + 1 0
Детройт - града на рока (щата Мичиган) !!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сокол 16.10.2019 08:02:44 отговори + 4 0
Ню Йорк, Медисън Скуеър Гардън, разбира се, в родния им град. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Вяра 15.10.2019 10:47:31 отговори + 15 4
Мидалидаре! Чакаме го! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Веселяк 15.10.2019 17:35:12 + 7 0
Искрено ме разсмя Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".