PESTILENCE ще запишат новия си албум с барабаниста на GOD DETHRONED

26 май 2020, 09:05 ч. 472 / 5 0
пред./следв.

   Холандските дет метъл легенди PESTILENCE съобщават, че са принудени да се разделят с настоящия си барабанист Septimiu Harsan поради причини, свързани с пандемията от коронавируса COVID-19.

   В същото време групата планира да започне записи за следващия си студиен албум, който ще носи името "Exitivm". За работата по творбата към PESTILENCE временно ще се присъедини ударникът на GOD DETHRONED Michiel van der Plicht (на снимката), който е и лайв барабанист на CARACH AGREN. В момента последният преговаря с двете банди, в които свири, за възможността да учачства и на концерти на PESTILENCE, но това предстои да бъде уточнено.

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".