Пет дни до първия концерт на PANTERA, Rex Brown коментира

27 ное 2022, 10:08 ч. 871 / 6 2
пред./следв.

   Остават пет дни до първия реюниън концерт на PANTERA, които се събират в състав Phil Anselmo (вокали), Rex Brown (бас), Zakk Wylde (китари) и Charlie Benante (барабани). Те ще бъдат ко-хедлайнъри на мексиканските "Hell & Heaven Metal Fest" и "Monterrey Metal Fest". След това квартетът ще има пет лайва в Южна Америка.

   През май 2023 г. с концерт в България започва и европейското турне на PANTERA. Басистът на бандата направи и първи коментар след официалното събиране на групата в социалната мрежа "Инстаграм":

Пригответе се, хора, това ще бъде Адско пътуване. И още нещо!! Това беше началото на репетициите на ZW [Zakk Wylde], който звучи чудовищно. Пет дни до Мексико сити!! Гръмотевично...


   В "Инстаграм" PANTERA пуснаха и тийзъра, който виждате по-долу. Шоуто в София ще бъде на 26 май. Билетите са в продажба от петък в мрежата на "Ticketstation".

 

rex brown

още за:

PanteraRex Brown


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Макс Кавалера 27.11.2022 18:02:47 отговори + 3 0
Странна е тази програма декември и после чак май. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сокол 28.11.2022 08:34:12 + 2 0
Имат си ангажименти и с другите групи хората. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".