Петър Михалчев и Станислав Яневски от филмите за "Хари Потър" се включват в "Tattoo Fest Sofia 2019"

23 апр 2019, 15:03 ч. 1216 / 5 8
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Най-утвърденият фестивал за Tattoo култура у нас се завръща на 15 и 16 юни в София

Мастършефът Петър Михалчев и българската звезда от Хари Потър, Станислав Яневски, се включват на Tattoo Fest Sofia 2019

Най-старото и вълнуващо събитие за бодиарт изкуство Tattoo Fest Sofia 2019 се завръща на 15 и 16 юни 2019 в зала Универсиада със своето 14-то издание, за да ви срещне на живо с български и чужди тату студиа и техните произведения, стилове и техники. Тази година фестивалът ще предложи голямо разнообразие от активности за широката публика и ще даде платформа за професионална изява на много тату студия и артисти от България и чужбина. Най-добрите татуисти и сродни субкултури ще се съберат, за да споделят своя опит, да демонстрират своите творби и да направят стотици татуировки в много специална атмосфера. Специален гост на събитието ще е световно известният македонски татуист Горан Мичич, който впечатлява публиките по цял свят с неподражаемия реализъм на своята запазена марка – цветните татуировки. По време на феста той ще проведе специализиран мастър клас, на който всички присъстващи ще могат да научат повече за различните техники и стилове на татуирането.

Всички са добре дошли на Tattoo Fest Sofia 2019 , за да се запознаят отблизо с тази вече толкова популярна и у нас, култура. През последните години обществото претърпя забележителна трансформация по отношение на възгледите си за татуировките. Днес татуирането е средство за личностно и духовно изразяване, дори и модна тенденция. Това ще покаже и специално изграденият за първи път в България Музей на татуировките, който ще разкаже на всички посетители тяхното значение за древните култури, еволюцията на бодиарта до днес и историята на татуирането в България. 14-то издание на Tattoo Fest Sofia ще бъде в памет на първия професионален татуист у нас и създател на „Фестивал на Татуировката“, Марио Янков.

Гуруто на японската кухня и суши шеф Петър Михалчев, който е жури в телевизионното предаване „Мастършеф“ също се включва във фестивала, като един от най-татуираните шеф готвачи в България. Той ще представи уникално кулинарно шоу и ще ни посвети в техниките на японската кухня.

Водещ на Tattoo Fest Sofia 2019 ще е Станислав Яневски, българският актьор, който цял свят познава от участието му като Виктор Крум в хитовата поредица – Хари Потър! Стан е отдавна посветен на бодиарта, заклет фен на тауйровките и неспира до запълва своето тяло с мастило.

И както традицията на Sofia Tattoo Fest повелява, измежду работата на неуморимите машинки на тату артистите, ще може да станете част и от разнообразни тату конкурси, шокиращи шоу артисти, рисунки на живо, яка музика и кулинарни изкушения. Децата също са добре дошли, за тях е предвиден детски кът, в който да развихрят въображението си с мастило в ръка.

Всички студиа и артисти, които имат желание да се включат във фестивала могат да го направят като изпратят своето запитване на е-mail inkydragon@tatau.org или на телефон: 0886 86 99 54.

 



Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


анти-терлик 23.04.2019 23:37:24 отговори + 7 1
Ами Валери Божинов??? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Andi 23.04.2019 19:10:03 отговори + 5 4
Псевдо готвач, какво общо има с рок и тату културата ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феята на зъбките 23.04.2019 18:09:10 отговори + 5 1
Голям праз Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sebastian 23.04.2019 17:02:18 отговори + 2 7
Туту... какъв фест?

Вай, вай, вай...
Като си спомня, че едно време основно циганите имаха разни шарки....
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

да да 23.04.2019 17:20:23 + 3 4
Молодец! А правиш ли разлика между шарките от едно време и често близките до изкуство и чисто изкуство татуировки, които се правят днес? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sebastian 24.04.2019 14:35:23 + 1 0
да да, Честно казано, никаква разлика не правя - еднакво грозни и противни са ми. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Крава и пиле 23.04.2019 15:49:24 отговори + 6 6
Ъъъъ "Мастършеф"? А може би е главен готвач, ама дай да турим чужда думичка. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Мрънкач 23.04.2019 15:42:15 отговори + 6 5
Принципно съм фен на ХП и нямам нищо против татуировките. Ама нито едното нито другото има нещо общо с рока или метъла. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".