Phil Rudd променя мнението си за участието на Axl Rose в AC/DC

2 фев 2017, 13:04 ч. 1748 / 7 4
пред./следв.

   Няколко месеца след като заяви, че би се върнал в AC/DC, но не и с Axl Rose от GUNS N' ROSES като фронмент, бившият барабанист на автралийците Phil Rudd казва, че е променил мнението си за певеца. Ударникът коментира, че след като е гледал няколко изпълнения от концертите на AC/DC с Axl, с изненада, е установил, че американецът се "справя доста добре".

   Rudd споделя и че е имал разговори с някои от бившите си колеги, но на този етап не може да разкрие подробности за тяхното естество.

 



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Trapeze 7.02.2017 13:28:21 отговори + 1 0
Така по става, отколкото да обяснява как би се върнал, ама без Аксел, при положение, че никой не го кани да се върне. Добър барабанист, но... Достатъчно шансове имаше, как можа един път да не се издъни... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Petrucci 3.02.2017 10:00:28 отговори + 2 0
Ееееееее......и замириса на пари! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 3.02.2017 01:53:12 отговори + 2 1
Според мен Аксел се справя повече от чудесно, като в същото време не се опитва да бъде някой друг. Просто начинът му на пеене е такъв. Няма друг по-достоен за (заместник) вокалист на AC/DC от него. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хаха 2.02.2017 15:07:22 отговори + 10 0
Вече толкова му се иска да се върне, че е готов на всичко Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".