P.I.F. с нов сингъл и видео - "Седем"

17 сеп 2014, 11:49 ч. 1564 / 7 4
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

И с новата си песен „Седем” група P.I.F. не изневерява на своя неподражаем и разпознаваем стил. Свежото излъчване на мелодията, позната сякаш отдавна, предизвиква мигновена усмивка във всеки, който я чуе. А деликатният текст на Димо, който е автор и на музиката, напомня за истинските неща в живота. Дали за P.I.F. те са седем, остава скрито някъде между редовете, но това определено е песен за любов, красота и топлота. За визуалното въздейстие на песента се е погрижил режисьорът Жоро Торнев, а анимираните акценти са на Поли Герасимова. Изпробвайте как ще подейства на вас: „Седем”

„Седем” e част от последния албум „P.I.F.4”, който включва 18 парчета, някои от тях - Messiah, „Обещавам”, „Оставам тук”, „Не спя", „Молещи очи” - са добре познати на аудиторията. Благодарение на цялостната работа на групата, всеки един музикален детайл в него е намерил своето място - албумът звучи цялостно, а всяко парче преминава естествено към следващото.

P.I.F. са във върховна творческа и сценична форма и ще зарадват многобройните си фенове на 16 октомври в "Sofia Live Club" от 22:00 ч. Концертът ще се казва "P.I.F. Седем думи", а в основата на цялостната му концепция ще са седемте най-важни думи, които феновете определят.

 

още за:

P.i.f.


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


resemblance 17.09.2014 13:10:18 отговори + 1 0
Важното е да си деликатен като Димо от ПИФ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

шекер ма'ала 17.09.2014 12:51:29 отговори + 4 0
Вариететният ансамбъл на БНТ ще свири в клуб...чудо голямо Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metal 17.09.2014 12:25:52 отговори + 4 4
Вие не бяхте ли сайт за рок и метъл музика? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Неметал (хлор) 17.09.2014 13:15:40 + 1 1
Кога да са били?
Не виждаш ли?

"P.I.F. тръгват на клубно турне в 7 града" ог 17 фев 2011, 08:20 ч.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".