PINK FLOYD пускат още едно ретроспективно видео - "Green Is the Colour"

27 окт 2016, 17:12 ч. 578 / 2 0
пред./следв.

   Както ви съобщихме, на 11 ноември ще излезе бокс-сет на PINK FLOYD, обхващащ първите седем години от съществуването на бандата. Той ще носи името "The Early Years 1965-1972" и ще се разпростира на цели 27 диска в луксозна опаковка. Ще бъдат включени 20 неиздавани парчета на PINK FLOYD и седем часа неиздаван досега материал, записан на живо. Освен това, комплектът ще съдържа и 15 часа видео, вкл. тв изяви на групата, BBC-сесии, репетиции и три филма - "The Committee", "More" и "La Vallee". По повод изданието бяха пуснати няколко "ретроспективни" видеоклипа - на стари песни и с архивен видеоматериал. По-долу може да гледате още едно такова видео - към парчето "Green Is the Colour". То е от албума "More" (1969). Аудиото в клипа е от месец май същата година от изпълнение на групата за "BBC Radio". Кадрите са от август 1970 г. от френската телевизия "Pop Deux", заснети по време на "Festival de St. Tropez".

 

 

още за:

Pink Floyd


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".