По случай Деня на SLAYER - гледайте онлайн филма за групата "The Repentless Killogy"

6 юни 2020, 10:08 ч. 1379 / 26 0
пред./следв.

   6.06.2020 г. е поредният вече Международен ден на SLAYER. Тази година датата е събота и всеки фен, и не само, на траш метъл величията може да отбележи Деня както желае. Да му мислят съседите ;)

   Самите SLAYER, които приключиха активната си кариера през ноември 2019-а, не пропускат да отбележат своя празник. По повод 6 юни те пускат за първи път официално онлайн филма за бандата "The Repentless Killogy". Досега той бе излъчван по кината и издаден на DVD, но не и дигитално. Вече може да го гледате и на компютър, смартфон, смарт телевизор или друго устройство.

   Услугата обаче е от типа Video on Demand, или VOD (Видео при поискване), и не е безплатна. Повече подробности ще намерите на slayer.net/vod. Наемането на филма за 48 часа е на "диаболичната" цена от 6,66 американски долара - около 11,50 лв. 

 

още за:

Slayer


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".