Почина George Young - продуцент на AC/DC и по-голям брат на Malcolm и Angus

23 окт 2017, 10:41 ч. 4169 / 4 0
пред./следв.

   Черната поредица от последните дни продължава с новината за кончината на George Young - по-големият брат на Malcolm и Angus Young от AC/DC. Той напуска този свят на 70 години. 

   George е бивш китарист на групата THE EASYBEATS, освен това е ко-продуцент на ранните албуми на AC/DC, сред които "TNT", "Dirty Deeds Done Cheap" и "Let There Be Rock", както и на по-късните издания на легендарната банда "Blow Up Your Video" (1988) и "Stiff Upper Lip" (2000).

   В изявление по трагичния повод от AC/DC отдават почит на George и казват, че групата не би съществувала без неговата помощ и напътствия.

 

още за:

Ac/dcGeorge Young


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".