Подготвя се подробен документален филм за KISS

25 яну 2020, 10:57 ч. 879 / 5 1
пред./следв.

   Американските рок легенди KISS, които в момента осъществяват прощалното си турне, обявиха, че се работи по детайлен документален филм за групата, който е с работното заглавие "Kisstory".

   Очаква се лентата да се появи в Съединените щати през есента. За да бъде тя завършена обаче, групата се нуждае от помощта на своите фенове. KISS приканват почитателите си да им изпратят всевъзможни бутлег записи от 70-те години, снимки и др. материали, както и архивни тв и радио интервюта от 70-те, 80-те и 90-те години на миналия век.

   Първата част на обиколката "End of the Road" започна през януари 2019-а в Канада. Турнето продължава през 2020-а с концерти в Европа, първият от които е на 1 февруари в Манчестър, и ще завърши на 17 юли 2021 г. в Ню Йорк. А това лято - на 18 юли - KISS ще се простят и с българските фенове. Вторият и последен концерт на квартета у нас ще се състои в зала "Арена Армеец" в София (поръчай билет онлайн).

   Настоящият състав на групата включва оригиналните членове Paul Stanley и Gene Simmons, плюс китариста Tommy Thayer (от 2002 г.) и барабаниста Eric Singer (започнал да свири в KISS от 1991-ва).

 

още за:

KissKisstory


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Andi 26.01.2020 12:01:23 отговори + 4 0
Голяма новина ! Броя вече дните до концерта им в София, дано са живи и здрави всички членове на бандата , за да може да ги видим на живо, ще е сбъдната мечта за хиляди хора ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".