Подмениха двете коленни стави на Glenn Hughes

13 фев 2016, 12:41 ч. 921 / 4 3
пред./следв.

   Легендарният вокалист и басист Glenn Hughes (BLACK COUNTRY COMMUNION, DEEP PURPLE, BLACK SABBATH) е претърпял операция за подмяна и на двете си коленни стави с изкуствени. Това налага музикантът да отложи планираното си американско турне от март за август. 

   За 64-годишния Hughes това не е първа сериозна хирургическа интервенция. През 2013 г. му е сложена и изкуствена клапа на сърцето.

   Glenn Hughes има многобройни посещения в България, последното от които бе през 2012-а в рамките на фестивала "Kavarna Rock".

 

Glenn Hughes Каварна

още за:

Glenn Hughes


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


... 13.02.2016 17:26:14 отговори + 4 0
Нина да го кани, за да нокаутира Цонко. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

кис 13.02.2016 18:24:20 + 4 0
Ако с Юрая Хийп и Глен Хюз се нокаутира Цонко - да викне и Джон Лоутън. Така направо ще го убие Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

... 13.02.2016 18:29:59 + 3 0
и Jorn Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".