Подробности за новия албум на COHEED AND CAMBRIA

23 юни 2018, 09:28 ч. 793 / 1 0
пред./следв.

   Американската прог рок/метъл банда COHEED AND CAMBRIA ще издаде новия си студиен албум, озаглавен "The Unheavenly Creatures", на 5 октомври чрез "Roadrunner Records". Това ще е първа творба за новия лейбъл на групата, която ще включва 15 песни с времетраене около 78 минути. 

   През миналия месец COHEED AND CAMBRIA пуснаха първия сингъл от диска - "The Dark Sentencer". Концепцията на албума е изградена около новелата "The Amory Wars", написана от фронтмена Claudio Sanchez и съпругата му. По-долу ще намерите списъка с песни и обложката:

01. Prologue
02. The Dark Sentencer
03. Unheavenly Creatures
04. Toys
05. Black Sunday
06. Queen Of The Dark
07. True Ugly
08. Love Protocol
09. The Pavilion (A Long Way Back)
10. Night-Time Walkers
11. The Gutter
12. All On Fire
13. It Walks Among Us
14. Old Flames
15. Lucky Stars

 

още за:

Coheed And Cambria


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".