Подробности за новия албум на KILLSWITCH ENGAGE "Atonement"

25 юни 2019, 15:48 ч. 765 / 4 1
пред./следв.

   Американската метълкор банда KILLSWITCH ENGAGE определи "Atonement" за заглавие на новия си студиен албум, който ще излезе на 16 август чрез "Metal Blade Records" в САЩ и "Sony Music Entertainment" в останалата част от света.

   Днес е премиерата и на първия сингъл - "Unleashed". В дългосвирещия диск участват и няколко специални госта - бившия фронтмен на групата Howard Jones и вокалиста на TESTAMENT Chuck Billy. По-долу ще намерите списъка с песни и обложката на творбата:

01. Unleashed
02. The Signal Fire (feat. Howard Jones)
03. Us Against The World
04. The Crownless King (feat. Chuck Billy)
05. I Am Broken Too
06. As Sure As The Sun Will Rise
07. Know Your Enemy
08. Take Control
09. Ravenous
10. I Can't Be The Only One
11. Bite The Hand That Feeds

 



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Angry chair 26.06.2019 22:28:59 отговори + 4 0
Може би най-стойностната банда за този клон на метъл рока в световен мащаб! За мен от както Джеси се върна в групата преди няколко години нямат лош албум! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".