Показаха обложката на новото DVD на SLIPKNOT

17 окт 2006, 08:13 ч. 76 / 3 5
пред./следв.
По-долу виждате обложката на предстоящото ново DVD на SLIPKNOT "Voliminal: Inside the Nine", което ще излезе на 5 декември от "Roadrunner Records". Изданието ще е двойно и ще "отвежда зрителя на няколкочасово пътешествие в света на SLIPKNOT по време на световното им турне в подкрепа на последния си албум "Vol. 3: (The Subliminal Verses)"". Феновете ще могат да гледат кадри от студиото, сцената, зад кулисите, тур-буса и навсякъде, където бандата е била.

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


No Submission 18.10.2006 01:27:27 отговори + 0 0
Ех...дано поне издадат албум следвашата година...и дано да е доста по-тежък от Vol. 3, макар че силно се съмнявам Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

:)) 17.10.2006 19:20:32 отговори + 0 0
ahahahah определили метъла за векове напред ахааххаах по добре ти си го задръж и дръни си некоя др група че е ясно че нема да си купиш ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

digimortal 17.10.2006 11:55:13 отговори + 0 0
Само някой да не си помисли, че тази обложка прилича на нещо...! Предполагам, че и съдържанието на ДВД албума е също толкова безмислено.
Общо взето откакто свалиха маските за нищо на стават.Няма я вече тази първична агресия, която беше тяхна запазена марка !!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.10.2006 10:53:37 отговори + 0 0
Защо не си спестиш коментара, те заедно с металика предначелтаха посоката на развитие на мътъла за векове напред. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

:)) 17.10.2006 10:41:44 отговори + 0 0
боуже боуже тия ненаситници се спукаха да издават шитня през последните 2 години само акат и зарибяват нови малина фенове др не ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".