Последна информация за концерта на ANNIHILATOR тази неделя

15 ное 2019, 08:53 ч. 777 / 4 4
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Archer Nation ще подгреят публиката преди излизането на сцената на траш/метъл бандата

Шоуто на Annihilator в София е тази неделя, 17 ноември, в клуб Joy Station и се организира от Loud Concerts. Българските фенове ще чуят както множество класики от 35 годишната история на бандата, така и парчета от предстоящия да бъде издаден през януари нов албум.

Jeff Waters и компания ще доведат и подгряваща банда, която ги съпътства по време на натоварената им европейска обиколка. Това е младото метъл трио Archer Nation, чиято музика съчетава новите тенденции в тежката музика с най-доброто от хеви метъл класиката.

Билетите за шоуто на Annihilator у нас са в продажба в мрежата на Eventim (www.eventim.bg) и партньорите им в цялата страна - магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Български пощи, Технополис. Съществува и опцията на Eventim Print at Home, която дава възможност да се отпечата закупеният електронен билет вкъщи.

Цената на билет е 40 лева, а в деня на концерта - 50 лева.

В клуб Joy Station няма да се допуска внасянето на застрашаващи здравето опасни предмети. Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства.

Всички зрители под 18 години трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. От сайта www.loudconcerts.com или оттук (http://loudconcerts.bg/deklaraciia-za-pridruzhitel-loud-concerts) може да бъде свалена декларацията за придружител за концерта на Annihilator.
Декларацията може да бъде получена и от охраната на входа на клуба.
Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на залата, като няма нужда да бъде нотариално заверен.

Начало на концерта е 20 часа, когато на сцената ще забият Archer Nation, за да подгреят феновете за появата на траш/метъл машината Annihilator!

 



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


RockFan 17.11.2019 03:01:01 отговори + 0 0
В колко отварят вратите? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хикс 17.11.2019 09:48:21 + 0 0
Еми на плаката пише 20 часа. В колко да ги отварят? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тц, тц, мрън мрън 15.11.2019 09:03:39 отговори + 1 1
В колко часа излизат Annihilator? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

... 15.11.2019 12:21:15 + 1 1
Не излизат Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".