Последна информация за концерта на RECTAL SMEGMA на 20 октомври

18 окт 2018, 12:03 ч. 594 / 4 1
пред./следв.

Получихме следното съобщение:

Наесен с песен, RECTAL SMEGMA (Goregrind, Нидерландия), БЯС (Бяс/Fusion, България) и MAGMA MAMMOTH (Grind/Noise, България) ще са отговорни за танцувалните шлагери в клуб Live & Loud (София, ул. Позитано 8) на 20 октомври, събота.

Rectal Smegma е създаденa през 2003 г. от четири момчета от западната част на Холандия, които се стремят да създадат брутален gore grind с много груув и хумористична парти атмосфера. Групата е претърпяла някои промени на китарата и баса през съществуването си, но през 2015 се оформя най-новият им и най-силен лайн-ъп и са по-пияни от всякога. Музиката им също претърпява промени междувременно, като еволюира от неандерталски porn gore grind до бърз агресивен взривоопасен death metal и дори с някои намеци за пънк. Зад гърба си имат пет албума плюс три сплит-албума. От българска страна в танцувалната вечеринка, ще се включат пловдивската банда БЯС и софийския проект Magma Mammoth.

Графикът на събитието разпределен по часове изглежда така:
20:00 Врати/Doors open
20:30 - 21:00 Magma Mammoth
21: 20- 22:00 Бяс
22:20- 23:20 Rectal Smegma

Билети се продават в системата на eTicketsMall, както и в Дюкян Хмеломан и Nosferatu Craft Beer Shop на цена от 12 лева. В деня на концерта и на входа билетите са на цена 15 лева.

 

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


1234 20.10.2018 16:16:14 отговори + 1 1
Интересно защо този концерт, не фигурира в концертния гид на сайта? Всъщност доста често има обявени концерти чрез новини, които после не се появяват в гида... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".