Последни новини за концерта на HYPOCRISY, SEPTICFLESH и THE AGONIST

20 окт 2022, 10:40 ч. 936 / 19 3
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Концертът на HYPOCRISY е тази неделя!

Остават броени дни до шоуто на Hypocrisy със специални гости Septicflesh, The Agonist и Horizon Ignited в зала „Христо Ботев“ и вече нямаме никакво търпение.

Worship Tour е в разгара си и се радва на невероятен в успех и пълни зали/клубове в градовете, през които е преминал досега. С темпото, с което вървят билетите, очакваме това да се случи и тук.

Бандите пристигат с пълна продукция, 25-метров найтлайнер с ремарке и два 7-метрови кемпера. Шоуто ще е грандиозно и напълно ще оправдае дългото чакане за завръщането на Hypocrisy в България.

Ето и програмата за вечерта:
18:00 – Отваряне на врати
18:30 – Horizon Ignited
19:30 – The Agonist
20:30 – Septicflesh
21:45 – Hypocrisy

Четирите групи ще носят мърчъндайз продукти, които ще може да закупите на място, а в залата ще има разположени и барове с наливна (и не само) бира.

Билети за концерта на 23 октомври могат да бъдат закупени в мрежите нa Bilet.bg и Ticket Station, както и онлайн на www.sme.bilet.bg и www.ticketstation.bg на цена от 60 лв. до 22.10.22 вкл.

В деня на концерта, както и на място в зала „Христо Ботев“, в случай че има останали налични бройки, билети ще се продават на цена от 70 лв.

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Джо 20.10.2022 21:29:33 отговори + 1 1
Пешака дано му остане време, че имам един диван за носене Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

... 20.10.2022 17:58:28 отговори + 1 1
Утре Fleshgod Apocalypse, в неделя Пешо! Само съботата не е ясна Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Vlady 20.10.2022 17:08:55 отговори + 2 1
Време е за третото разрушение на София!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".