Последни новини за концерта на LEFT TO DIE в София на 30 март

28 мар 2023, 10:14 ч. 885 / 17 8
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Концертът на LEFT TO DIE е този четвъртък!
Ще чуем целият албум на DEATH „Leprosy“!

Концертът на LEFT TO DIE и Проказа ще се състои този четвъртък, 30 март, в столичния клуб Mixtape 5 при следната програма:

19:00 часа – Отварят вратите за публика;
20:00 часа – Проказа
21:00 часа - LEFT TO DIE

От BGTSC декларират желанието си за провеждане на събитието в приятна и безопасна среда. Концертът ще се проведе при познатите на меломаните условия за комфорт и сигурност.

Опасни предмети и неакредитирани лица с професионална техника, пушене (във всичките му форми), антисоциално поведение, животни и малолетни без придружител с попълнена декларация няма да бъдат допускани в залата.

През 2023 година се навършват 35 годишни от издаването на класическия албум на DEATH „Leprosy“. Този четвъртък ще го отпразнуваме. Бъдете с нас!

Билетите са вече в продажба онлайн и в мрежите на Eventim.bg [поръчай онлайн от тук] и Bilet.bg в цялата страна. Електронната им версия не е необходимо да бъде отпечатана, а могат да бъдат сканирани директно от телефон.

В момента цените на билетите са по 35 лева. В деня на събитието и на място в клуба пропуските ще се продават по 45 лева.

Деца до 7 годишна възраст влизат без билет.
Изисквания за допуск на малолетни и непълнолетни на страницата на клуба.

Важно:
При всяко едно събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна на събитие при форсмажорна ситуация всеки закупил билет за събитие, организирано от BGTSC, гарантирано получава средствата си в посочения за това период!

BGTSC са член на сдружението „Сцена музика“ и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!

 

 



Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


GGMU. 29.03.2023 15:20:06 отговори + 0 0
Влади,да така е аз слушах по една песен и на трите групи и на Катаклизъм най-много разбрах текста им и точно ги слушах по-внимателно и сега видях,че точно на Найл е най-сложно да разбереш какво се пее. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Slayer 29.03.2023 15:07:00 отговори + 0 0
Немам търпение!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

GGMU. 29.03.2023 04:20:00 отговори + 0 0
Както Джеймс Хетфийлд за мен е най-великият метъл фронтмен за всички времена. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sulfric 28.03.2023 22:12:04 отговори + 0 0
Загрявка за Nile Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

GGMU. 29.03.2023 04:18:36 + 0 0
Виж,не се засягай,но такива групи,като Nile,Kataklysm и Hypocrisy и на студинийте им албуми много сложно се разбира,какво пеят и също така свирят,но групата Death е пионерът на дет метъла и според мен Chuck Shoulder е най-велкият дет вокал за всички времена. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

влади 29.03.2023 11:31:54 + 0 0
На Kataklysm и Hypocrisy текстът се разбира доста ясно - вокалите са с добра дикция, на Nile е малко по-трудно на моменти, но пак се разбира спокойно при по-внимателно слушане. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mosher 28.03.2023 10:52:26 отговори + 7 2
Там сме! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


............. 28.03.2023 11:58:47 + 4 0
А, не бе! Много ясно! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".